Gleder seg til kamp

Torbjørn Agdestein er fornøyd med tingenes tilstand. Spissen fra Stord ser fram til å møte Åsane søndag.

Søndag klokken 18.00 blåser dommeren i gang oppgjøret mellom Åsane og Aalesund på Myrdal stadion i Bergen. AaFK er ubeseiret etter seks kamper, og laget er inne i en god periode. Angriper Torbjørn Agdestein tror laget fort kan ta tre nye poeng i borteoppgjøret mot Bergens nest beste fotballag.

Foto: Srdan Mudrinic

- Flere og flere lag blir nok obs på hvor bra vi har gjort det, og vil finne måter å bryte oss opp på. Det gjør det vanskeligere for oss, men jeg føler vi er så godt i gang og gjør det godt på trening. Vi har gode planer, og ting går bra. Da får vi bare flyte på den bølgen så lenge vi klarer, sier Agdestein.

Målsniken tror AaFK har gode sjanser om laget spiller sitt eget spill.

- Jeg tror vi møter et Åsane som er klar over hvordan vi har gjort det og hvordan vi spiller. De vil nok prøve å jage oss så mye som mulig. Det blir nok ikke så mye fint spill fra deres side. Mange lange baller, dueller og den slags. Klarer vi å ta ned ballen og spille vårt spill, så har vi veldig gode muligheter mot Åsane.

Hovedtrener Lars Bohinen har planen klar, og vet hva som må til for å tukte laget fra bydelen kanskje mest kjent for IKEA og et stort kjøpesenter.

- Vi må være pasningsdyktige, presise og ha nye bevegelser foran ballfører. Det er nøkkelen til å bryte ned et lag som sannsynligvis legger seg dypt.

- Tre poeng krever en konsentrert forestilling med høy intensitet, og at alle er på. Det kan fort bli en tålmodighetsprøve mot Åsane, som er dyktige til å forsvare seg, forteller Lars.

Se videointervju med Torbjørn og Lars her:


Annonse fra Obos-ligaen: