Full JUBEL i Fredrik Carlsen-land

Det tok helt av da Ørskog IL ble kåret til årets JUBEL-vinner.

Annonse:

Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

Hele denne sesongen har det pågått en konkurranse som ikke har fått forbigå i stillhet for å si det mildt. JUBEL-satsingen som Coldwater Prans of Norway og AaFK står bak har i korte trekk gått ut på at flere lokale lag har bidratt til å skape engasjement, glede og JUBEL på Color Line Stadion. For hver serierunde har en heltent bidragsyter gjort alt for å skape liv og røre på det såkalte JUBEL-feltet vest på Color Line Stadion.

Saken fortsetter under videoen
Før kampen mot Levanger hadde juryen valgt ut de fem beste; Aksla IL, SIF/Hessa IL, Blindheim IL, Spjelkavik IL og Giske IL. Årets siste JUBEL-deltaker, Ørskog IL, hadde uttalte ambisjoner før årets siste seriekamp på Color Line Stadion. Idrettslaget fra kommunen AaFK-kaptein Fredrik Carlsen bor i ville gjøre sitt ytterste for å ta seieren. Spenningen var til å ta og føle på da JUBEL-vinneren skulle kåres etter tangotrøyenes knusende 4-0-seier over Levanger.

Ørskog IL hedret Frank Mathiesen som del av sitt opplegg på JUBEL-feltet søndag. Foto: Marius Simensen (msfoto.no)
Ørskog IL hedret Frank Mathiesen som del av sitt opplegg på JUBEL-feltet søndag. Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

SIF/Hessa tok tredjeplassen, Giske andreplassen, og til slutt ble Ørskog IL til vanvittig jubel kåret til vinner av den populære konkurransen. Da tok det helt av blant de over 200 små og store fra Fredrik Carlsen-land som både før og under kampen mot Levanger hadde gjort seg svært bemerket med sin glødende entusiasme. 

Flere av AaFK-spillerne tok til sosiale medier for å rose gjengen fra Ørskog etter kampen, blant annet kaptein og sambygding Fredrik Carlsen.

- Gratulerer til Ørskog IL med seier i JUBEL-konkurransen. Vanvittig artig å spille foran dere, og stolt av å bo i en så bra bygd, lød det fra "Carls" etter matchen.

AaFK-kapteinen fikk ekstra jubel fra de tilreisende. Også Frank Mathiesen, AaFKs keeperlegende og nåværende keepertrener, fikk ekstra oppmerksomhet. Frank er ekte Ørskog-gutt og ble hedret med et eget vers i en nyskrevet supportersang med "Kaptein Sabeltann"-melodi.

En hoppende glad Ann-Kristin Haaheim Kavli fra Ørskog IL sekunder etter at vinneren er avslørt. Foto: Marius Simensen (msfoto.no)
En hoppende glad Ann-Kristin Haaheim Kavli fra Ørskog IL sekunder etter at vinneren er avslørt. Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

Konkurransen har pågått i samarbeid med Coldwater Prawns of Norway, som også leverer premiene:

1.     Premie kr 70.000,-

2.     Premie kr 20.000,-

3.     Premie kr 10.000,-

I tillegg slo Coldwater Prawns of Norway til med en real overraskelse til vinneren da de annonserte at de går inn som sponsor av Ørskog IL med 20.000 kroner.

Annonse fra Obos-ligaen: