Før treningskampen: Aalesund - Florø

Møter fjorårets divisjonskollega.

Annonse:

Florø rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor, har fått ny profil, logo og trener. Frode Nybø er den nye sjefen på Florø stadion, og mannen klubben setter sin lit til i kampen om å rykke rett opp igjen. I slutten av januar hadde de blåkledde årets første test. Sogndal var motstander, og slo lillebror 4-1.

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

AaFK jakter også opprykk, i år som i fjor, men til vår øverste divisjon. Forrige fredag var Brattvåg på besøk og imponerte med 3-3 mot tangotrøyene. Niklas Castro åpnet målkontoen i likhet med Torbjørn Agdestein og Pape Habib Gueye. Vi satser på at spissene fortsetter å finne nettmaskene mot Florø.

Også før fjorårssesongen møtte vi lørdagens motstander. Det endte med 2-0-seier til gutta fra jugendstilbyen. I seriespillet møtte vi dem tidlig og vant 4-0 på Color Line Stadion. På Florø stadion ble det ny gevinst med våre fire mål mot vertenes ene.

Bli med på moroa i 2019!

Florø kommer til Ålesund med flere nye spillere. Den danske spissen Kasper Nissen har ankommet Florø fra Sogndal. Også den svenske playmakeren Johan Vennberg er ny, og det samme gjelder målvakt Mark Jensen.

Kampstart lørdag er kl. 15.00.
Gratis inngang fra inngang 4 og åpen kiosk.

Vel møtt!

Sunnmørsposten kommer til å streame samtlige av AaFKs treningskamper i oppkjøringen og vil være tilgjengelig for alle abonnenter.

AaFK - Florø kl. 15.00 SMP.no

Ønsker du å få tilgang på kampene, kan du bestille abonnement på Sunnmørsposten (enten digitalt eller komplett) her.

Smp pluss er allerede inkludert for papirabonnenter.

Annonse fra Obos-ligaen: