- Fikk klump i halsen

Annonse:

Vi gratulerer Blindheim IL G16 med bronsemedalje i Norway Cup, og takker samtidig for unik støtte under finalen.

Da AaFKs G16-lag kjempet for finaleseieren mot Asker, sprang Blindheim rett fra sin bronsjefinale for å heie på sine kamerater på AaFK. Laget fra indre bydel hadde tatt plass på tribuna og sang, klappet og heiet intenst. Det setter vi enormt stor pris på.

- At Blindheim-spillerne senere tar plass på tribuna for å støtte AaFK står det enorm respekt av. Dette er et årskull med gode spillere og ikke minst gutter med fine verdier. En veldig gledelig gest, sier utviklingsleder Øyvind Riise Dalseth

Rett etter at AaFK hadde mottatt gullpokalen fikk Blindheim IL beskjed om å komme opp på scenen for å ta del i feiringen. Med begge lagene på scenen var det ingen tvil om at det hersket samhold mellom klubbene. 

- Først og fremst gratulerer til Blindheim med en sterk seier over Mosjøen i bronsefinalen. Det er gledelig med to medaljevinnere fra samme by, og når begge laga står på scenen og roper "Heia, Sunnmøre", da fikk jeg klump i halsen, avslutter Riise Dalseth.

De hvite og svarte leverte en solid turnering og tok bronse etter seier på straffer mot Marcus og Martinus sitt Mosjøen.

Vi vil også gratulere Blindheim IL sitt J14 med sølv og J16 med gull.

Vårt G16-lag vil under pausen i dag bli hyllet for sin innsats under årets Norway Cup! 

Neste hjemmekamp mot Nest Sotra vil vi invitere alle lagene som vant medaljer under Norway Cup  til Color Line Stadion for å vise fram sine pokaler og for å få sin velfortjente hyllest.

Annonse fra Obos-ligaen: