Fikk en på trynet mot Odd

Svak kamp av tangotrøyene på Color Line Stadion.

Etter en frisk åpning kunne Fredrik Nordkvelle sette inn 0-1 etter bare fem minutters spill. Med et enkelt hodestøt plasserte han ballen til venstre for keeper, fullstendig upresset av AaFK-forsvaret.

Etter knappe åtte minutter testet Aaron Thrandarson Odd-keeper Viljar Myhras reaksjonsevne med et hardt skudd som ble blokkert.

Kampen bølget fram og tilbake til det stod 33 minutter på klokka. Da satt landslagsaktuelle Fredrik Semb Berge inn 0-2, også med hodet, etter nok et duelltap i tangotrøyenes forsvarsrekke.

Noen minutter senere utnyttet Marlinho en dårlig utboksing fra Odd-keeper, og fyrte i vei et godt skudd fra 20 meter. Myhra måtte ut i full strekk, og fikk slått ballen ut til corner. Mot slutten av omgangen fikk Mikkel Kirkeskov sjansen på frispark like utenfor Odds sekstenmeter, men ballen traff dessverre utsiden av nettveggen.

Når dommer Kringstad blåste av første omgang gikk AaFK i garderoben med to mål imot, og noen utfordringer for trenerteamet inn mot andre omgang.

I pausen byttet AaFK Andreas Lie og Marlinho med Pål Vestby Heigre og Edwin Gyasi.

Odd var farlig frampå etter 57 minutter, med et skuddforsøk som var borti en AaFK-forsvarer, før ballen gikk ut til hjørnespark.

Sondre Fet ble byttet inn for Valmir Berisha i de 68. minutt. Det ble ikke skapt all verden i denne perioden av kampen fra noen av lagene. Gyasi kunne fått mer ut av en sjanse der han vakkert ble spilt alene igjennom, men skuddet gikk utenfor fra skrå vinkel.

Like etter la innbytter Oliver Berg på til 0-3, etter et skudd som Pål Heigre Vestby ikke var i stand til å stoppe.

Mot slutten av kampen satte Fredrik Carlsen inn en redusering i en noe som ble en trist kamp for de med oransje sympatier.

AaFK - Odd 1 - 3 ( 0 - 2)
Mål: 0-1 Nordkvelle, 0-2 Semb Berge, 0-3 Oliver Berg og 1-3 Carlsen.

Neste treningskamp er lørdag 25. mars mot MFK på Color Line Stadion kl. 16.00.

All foto: Srdan Mudrinic