- Dette vil vi gjøre oftere

AaFK-spillerne strålte sammen med flere hundre barn onsdag.

Annonse:

307 elever fra barneskolene Volsdalen, Hessa og Aspøy fylte Color Line Stadion med glede, entusiasme og lyd da COOP og AaFK inviterte til aktivitetsdag onsdag.

All foto: Srdan Mudrinic

Klokka 10.30 inntok elever og lærere tribunene og lagde liv for A-laget som trente på kunstgresset. Etter en halvtime tett på profesjonelle fotballspillere i full sving bød COOP på forfriskninger og en matbit til de unge håpefulle. Så bar det ut på matta...

Før selve aktivitetene ble satt i gang, ble det felles lagbilde, og hele A-laget med trenerteamet i spissen stilte opp. Deretter tok AaFK-spillerne kommandoen i kjekke fotballøvelser sammen med ungene, som stortrivdes i heltenes nærvær.

Etter mye lek, latter og moro, stilte spillerne opp på bilder, skrev autografer og diskuterte både lokal, nasjonal og internasjonal fotball med guttene og jentene. Som takk for besøket fikk samtlige 307 med seg en COOP-bag med gave fra AaFK og COOP.

Som en kjempeflott avslutning dro AaFK-legenden Amund Skiri i gang Hymnen, omtrent, så det ljomet på hele Sunnmøre - takket være både Amunds nydelige røst og et framifrå barnekor.

Klubblegenden Amund Skiri fikk med seg alle til å synge Hymnen før hjemreise. Foto: Srdan Mudrinic
Klubblegenden Amund Skiri fikk med seg alle til å synge Hymnen før hjemreise. Foto: Srdan Mudrinic

- Barna så ut til å ha det veldig kjekt. Spillerne stortrivdes, og jeg har fått beskjed om at vi må gjenta dette, sier arrangementsansvarlig i AaFK,  Kristin Herje Nørve.

Også tidligere har AaFK og COOP arrangert åpen dag, men da på lørdager. På grunn av flere cuper og et generelt hektisk program ble det i år avgjort å arrangere åpen dag på en hverdag.

- Slik blir det nok neste år også. Vi inviterer barneskolene i Ålesund til å bli med, slik som nå, og oppmoder om å være tidlig ute med påmeldingen. På bare to dager var vi fulltegnet, sier Kristin.

Vi i Aalesunds Fotballklubb takker COOP, alle barna og lærerne for en strålende dag! 

Annonse fra Obos-ligaen: