Avsluttet med uavgjort mot Shandong Luneng F.C

AaFK spilte tidligere i dag, søndag 19. februar sin andre - og siste kamp på Marbella mot kinesiske Shandong Luneng FC.

Trond hadde på forhånd fortalt at det ville bli store utskiftinger i startoppstillingen mot den kinesiske klubben.

Tidligere denne uken møtte gutta topplaget Spartak Moskva i det som endte med en 3-1 seier til russerne.

I dag skulle det gå mye bedre for de hvit, blå og oransjekledde AaFK-gutta.

Innledningsvis i kampen var det AaFK tok intinativet og styrte kampen, kunne Sunnmørsposten rapporte. De hadde også banespillet i stor grad ut omgangen.

Du kan lese mer om selve kampen her. (Krever abonnement)

Lagene hilser på hverandre før avspark

Allerede etter 19 minutter kunne nysigneringen Berisha score etter å ha mottatt en pasning fra Brunstad Fet, men svensken bommer alene med keeper.

Istedenfor er det Shandong som tar ledelsen før hvilen, og scorer etter 33 minutter. Shandong leder 1-0.

AaFK kunne utligne rett før pause når Abdellaoue setter fart og får slått inn til Marlinho. Han skyter fra 10 meter, men ballen går til corner.

Etter hvilen er det en jevn start for lagene, men det er sunnmørsgutta som produserer de fleste sjansene, meldes det fra Sunnmørsposten.

Kvarteret ut i andre omgang fikk AaFK en dødball. Oddbjørn Lie er sist på den og reduserte for Aalesund. 1-1.

AaFKs eneste mål i 3-1 seieren mot Spartak Moskva tidligere i uken kom også etter en dødball.

Videre ut i omgangen er det AaFK som er best, og er nærmest en uttelling. Den største sjansen kommer omsider rett før slutt.

I det 87 minuttet er Gyasi med på en kontring, men setter ballen i stolpen og ut. Kampen ebber ut og det ender med 1-1 og uavgjort.