AaFK møter Byåsen

Aalesunds FK skal til Trondheim for å møte Byåsen i 2. runde av NM.

Tidligere i dag ble 2. runde av Norgestmesterskapet i fotball trukket. AaFKtar turen til Trondheim og Byåsen Arena.

AaFK fikk en litt uventet start på årets cupspill da de måtte ut i ekstraomganger mot SK Herd.

Det endte med en 3-5 seier til AaFK etter ekstraomganger. SK Herd åpnet kampen best, og ledet 2-0 til pause. I andre omgang innhentet AaFK resultatet og det sto 2-2 ved full tid.

AaFK feirer mål mot SK Herd sist runde.

AaFK var det piggeste laget i første ekstraomgang, og leverte to scoringer. I den andre ekstraomgangen lagde SK Herd litt spenning ved å sette 3-4, men rett før slutt punkterte Lars Veldwijk kampen med mål nummer 5 for de oransje.

Cupen er et mesterskap som laget tar seriøst og ønsker å gå så langt som mulig i, kunne Trond Fredriksen fortelle før Herd-kampen.

Sist disse to lagene møttes var i juni 2012 da AaFK vant 4-0 i cupen på Color Line Stadion. Nå skal altså AaFK få bryne seg på Byåsen borte.

- Vi prøver å skape flest mulig fotballfester og synes vi har fått til en del gode oppgjør. Det vi har tatt hensyn til er at de lavest rangerte lagene får motstander fra Eliteserien eller OBOS, sier seksjonsleder for turneringsadministrasjon i NFF, Rune Pedersen til fotball.no

Kampen mot Byåsen spilles på Byåsen Arena i Trondheim, onsdag 24. mai. Tidspunkt er ikke fastsatt ennå.