G16 leverte varene

Kristoffer Lies gutter med nok en sterk seier i G16 Nasjonal.

Annonse:

Strømsgodset ble sendt hjem med null poeng i bagasjen og våre gutter kan smile fram til neste helg, for da venter ny runde i NM mot Kristiansund.

- Vi varierer stort med prestasjon under en kamp hvor det offensive sitter bedre enn det defensive. Det er flere gode ting vi kan ta med oss videre, og noen faser vi trenger å trene litt mer på inn mot NM neste helg, oppsummerte hovedtrener Kristoffer Lie etter kampen.

1. omgangen startet våre gutter kampen solid og får fire store sjanser i tillegg til 1-0-målet. Etter scoringen senket laget seg litt og klarte ikke å henge like godt sammen defensivt. Det resulterte dessverre i utligning og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Hva som ble sagt i pausen er usikkert, men i 2. omgang klarte våre gutter å heve seg defensivt som et lag, og da kom både 2-1, 3-1 og 4-1 før Strømsgodset setter en til mot slutten av kampen.

Med 4-2-seieren har våre gutter en liten luke på tre poeng ned til Bodø/Glimt på andre plass. Neste kamp i G16 Nasjonal er hjemme mot Stabæk søndag 2. september kl. 14.00.

AaFK - Strømsgodset 4-2 (1-1)
Turnering: Nasjonal G16 sluttspill B
Tid/sted: 18. august 2018 14:30 - Nørvebana KGB
Dommer: Kristoffer Nevstad