7-0 på to kamper

Vebjørn Hoff åpnet nok en gang ballet da AaFK slo Brattvåg 4-0 fredag kveld.

Tangotrøyene fortsetter å finne nettmaskene i vinterens treningskamper. Mål av Vebjørn Hoff, Holmbert Fridjonsson, Marlinho og et selvmål godt hjulpet av Valmir Berisha sørget for at naboene fra Brattvågen ble sendt hjem med fire baller i nettmaskene.

All foto: Srdan Mudrinic

Brattvåg åpnet bra, og ofte ble tempoet til de gule og blå en liten utfordring for AaFK. Gjestene var farlig frempå etter sju minutter, men skuddet fra Haakon Leine strøk AaFK-keeper Tarjei Omenås’ venstre stolpe. Bare tre minutter senere fikk Vebjørn Hoff relativt god tid. 21-åringen takket for sjansen, og måket inn 1-0 fra 16 meter. Ikke lenge før pause gikk Holmbert Fridjonsson i bakken etter en duell med Brattvåg-keeper Neydson da Silva. Islendingen satte straffen sikkert, og dermed gikk de oransje krigerne til pause med 2-0.

Andre omgang var bare 11 minutter gammel da tidligere AaFK-forsvarer Hugues Wembangomo skled ballen i eget mål etter en tett duell med Valmir Berisha. Etter noen minutter med spillebytter og ellers lite action økte Marlinho til 4-0 da klokka viste 77 minutter. Like før hadde Anders Waagan misbrukt en stor mulighet til å øke.

AaFK reiser snart til Marbella for årets treningsleir. 9. mars er datoen for neste treningskamp. Da gjester Kristiansund Color Line Stadion. Kamptidspunktet er klokken 15.00.