Vil styrke partnerstallen ytterligere

Flere fordeler ved å bli samarbeidspartner med AaFK.

Annonse:

Nylig signerte Aalesunds Fotballklubb avtaler med Skipsteknisk, Brødrene Sunde og Jangaard, som i 2019 og i årene fremover er hovedpartnere til klubben.

Foto: Marius Simensen / Srdan Mudrinic

Det er hektiske dager for de ansatte i AaFKs markedsavdeling, som er i dialog med flere potensielle samarbeidspartnere. Flere avtaler er allerede på plass. 

- Det betyr ekstremt mye. Det at våre samarbeidspartnere ser en verdi av å fortsette sitt samarbeid med AaFK er veldig viktig for oss. Skipsteknisk tok steget opp til å bli hovedpartner, mens Brødr. Sunde og Jangaard forlenget sitt engasjement som hovedpartner. Det er gode bidrag til å gi oss økonomisk forutsigbarhet til å satse videre, sier en fornøyd partneransvarlig i AaFK, Sarah Isabella Aarøe.

Hun går inn i forhandlinger med mål om å få landet kontrakter som strekker seg over flere år.

- Majoriteten skriver kontrakter som varer over flere år. Det gir kontinuitet for begge parter. Vi får trygghet, og samtidig kan vi over tid jobbe med hvordan samarbeidspartnerne kan få mest mulig ut av å inngå en avtale med oss, forteller hun.

Da Sponsor Insight i fjor vinter la fram sin rapport over de heteste sponsorobjektene i landet, var Aalesunds Fotballklubb på 12. plass.

- Det er en realitet at AaFKs attraktivitet betyr mye for våre samarbeidspartnere. Målingene fra Sponsor Insight har en verdi for våre samarbeidspartnere. Klubben står sterkt både lokalt og nasjonalt.

Fra Ravn IL-besøket i 2018
Fra Ravn IL-besøket i 2018

Oppmerksomhet, synlighet og sosialt engasjement er vesentlige stikkord når det gjelder fordelene ved å inngå samarbeidsavtale med Sunnmøres stolthet. Bedrifter har mulighet til å synliggjøre seg på flere plattformer.

- Man har mulighet til å være draktpartner, eller få logoen sin på treningstøy. På stadion har vi både digital arenareklame, stadionskilt og storskjermer. I tillegg har man en flott VIP-arena med mellom 350 og 550 gjester hver hjemmekamp. Da kan man for eksempel være Dagens Kamppartner, en pakke som inkluderer billetter til VIP-en. Da kan man ta med seg ansatte, eller kunder. Da får man både eksponering og en ekstra fin opplevelse rundt kampen. Vi har også AaFK Business Club, en nettverks-arena som er etablert for våre samarbeidspartnere. Der har vi seks frokostmøter, en festlig sammenkomst i forbindelse med Jugendfest og en tur til Marbella i mars. i AaBC er alle general- og hovedpartnerne med, samt flere partnere og patrioter, forklarer Sarah Isabella engasjert.

Hun forteller videre at markedsavdelingen er i rute med salget for 2019-sesongen, men at det fremdeles en vei å gå for å komme i mål.

- Vi er i dialog med en lang rekke bedrifter. Når det er sagt, så trenger vi flere nye samarbeidspartnere. Vi ønsker at alle som er interesserte tar kontakt. Jeg oppfordrer sterkt de som er nysgjerrige på oss til å gi meg et vink, slik at vi kan komme i kontakt og bli bedre kjent med hverandre. Jeg tror at det er flere der ute  som er interesserte i å bli bedre kjent med oss, og hva vi har å by på- men har for hektiske hverdager til å gjøre noe med det . Gi meg likevel et vink, så tar vi oss en effektiv og hyggelig prat over en kopp kaffe. Det er helt uforpliktende, smiler hun.

Engasjementet fra alle våre samarbeidspartnere bidrar også til at AaFK kan ta et sosialt ansvar i regionen vår. Tusen takk!

Vil din bedrift bli bedre kjent med oss?

Ta kontakt med oss

Annonse fra Eliteserien: