TAFJORD SIGNERER NY AVTALE

TAFJORD og AaFK har samarbeidet siden starten på nittitallet.

TAFJORD og AaFK har samarbeidet siden starten på nittitallet. Helt i slutt-spurten inn mot julen, ble partene enige om et samarbeid også for neste år. TAFJORD fortsetter som Hovedpartner for AaFK OGSÅ i 2018!

Annonse:
Sponsoransvarlig Harald Nøstdahl er svært godt fornøyd med avtalen:

- Det skal være kjekt og interessant å bo i vår region. Derfor er det viktig for oss i TAFJORD å samarbeide med dem som gir lokalbefolkningen gode opplevelser.

Spesielt er vi opptatt av at barn og ungdom skal ha gode muligheter og vilkår for å utvikle seg der de bor. I vårt sponsorarbeid ønsker vi å samarbeide med lag og organisasjoner der gode holdninger, tydelige verdier og lokalt engasjement er en aktiv del arbeidet. AaFKs bidrag til breddeklubbene i vårt distrikt er en viktig del av dette.

Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe har ledet forhandlingene i godt samarbeid med daglig leder Geir S. Vik og sportssjef Bjørn Erik Melland.

TAFJORD har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere - siden før første opprykket til Tippeligaen i 2003 og vi er veldig fornøyd med at TAFJORD ønsker å videreføre dette samarbeidet.

- Vi er stolt over at TAFJORD ser stor verdi av å satse på «totalpakken AaFK». Som inkluderer a-laget, utviklingsavdelingen, merkevaresamarbeid og profilering på Color Line Stadion. Det er verdifullt for AaFK at de pusher oss til å være mer ute hos breddeklubbene på Sunnmøre. Siden det er der fremtidens Sunnmørske fotballhelter spiller ball», sier partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe med et stort smil.

Når det gjelder verdien av et slikt samarbeid er Nøstdahl klar:

- AaFK har en sterk og unik merkevare på Sunnmøre, og dette er også vårt kjerneområde. Langt de fleste av AaFKs tilhengere er derfor våre kunder, noe som gjør knytningen mot AaFKs merkevare ekstra interessant for oss. Dette, sammen med den betydning AaFK har for barn og ungdom innenfor idrett, stemmer godt med retningslinjene for vår sponsorvirksomhet og gjør det naturlig for oss å samarbeide med AaFK. At klubben nå er utenfor toppnivået i norsk fotball endrer ikke dette og vi regner jo med at det er rent midlertidig, avslutter Nøstdahl.

Hjertelig velkommen til TAFJORD som en av våre største samarbeidspartnere også i 2018. Herlig å ha dere med!

 

Annonse fra Eliteserien: