TAFJORD og AaFK fortsetter samarbeidet

Mangeårige hovedsamarbeidspartner TAFJORD er med videre.

Annonse:

Foto: aafk.no

Inn mot AaFKs comeback-sesong i Eliteserien er det med stor glede vi kan annonsere at vår mangeårige hovedsamarbeidspartner TAFJORD er med videre.

TAFJORD og AaFK signerte i dag en ny 3-årsavtale som har varighet ut 2022. TAFJORD fortsetter blant annet å pryde ryggen på tangodraktene med sin logo.

- Vi i TAFJORD er glad for å kunne fortsette et langt og godt samarbeid med AaFK, og vi gleder oss selvsagt stort over å være tilbake på øverste nivå. For oss er det også spesielt viktig at AaFK fortsetter å utvikle sin rolle for fotballen på våre kanter. I tillegg til å gi unge talenter noe å strekke seg etter og en mulighet til å prøve seg blant de beste, må AaFK med sine ressurser, fortsette sitt engasjement for utvikling av fotballen på våre kanter, sier Harald Nøstdahl som er sponsoransvarlig i TAFJORD.

TAFJORD er en viktig og synlig aktør på Sunnmøre og har et stort engasjement for at lokalbefolkningen får gode opplevelser og gjør det interessant å bo i vår region.

Klubbdirektør Geir S. Vik og sponsoransvarlig hos Tafjord, Harald Nøstdahl. Foto: aafk.no
Klubbdirektør Geir S. Vik og sponsoransvarlig hos Tafjord, Harald Nøstdahl. Foto: aafk.no

I tillegg til sin støtte til AaFK tilfører TAFJORD også store verdier til breddefotballen hvert år. Samarbeidet med AaFK er en del av det helhetlige engasjementet TAFJORD har for fotballen på Sunnmøre.

- Vi ønsker å bidra til at alle deler av vår region skal være et attraktivt og godt sted å bo, vokse opp i og å flytte til – med et variert tilbud av aktiviteter og like muligheter for alle. Et nytt og flott eksempel er AaFKs samarbeid med FK Fortuna. Vi er sikre på at AaFK Fortuna nå får økt oppmerksomhet, inspirerer flere jenter som vil spille fotball og at det bidrar til like muligheter for jenter og gutter, avslutter en entusiastisk Harald Nøstdahl.

- Vi er svært tilfreds med å signere en utvidet og langsiktig samarbeidsavtale med TAFJORD, sier klubbdirektør Geir S. Vik.

- AaFK er toppklubben på Sunnmøre, og da er klubbens rolle i hele samfunnsutviklingen i regionen viktig. Her har TAFJORD og AaFK felles verdier som gjør vårt samarbeid godt og naturlig, sier Geir.

TAFJORD støtter topp og bredde, og er på det viset sitt samfunnsansvar bevisst. AaFK samarbeider med Sunnmøre Fotballkrets og breddeklubber på Sunnmøre, og vi ser mange felles treffpunkt mellom TAFJORD og AaFK i arbeidet med å gjøre Sunnmøre til en attraktiv bo- og arbeidsregion, sier klubbdirektøren.

Annonse fra Eliteserien: