Store muligheter med nye partnersider

AaFK tilbyr sine samarbeidspartnere en digital markeds- og møteplass på aafk.no.

Annonse:

Siden i høst har AaFK utviklet nye partnersider på egen nettside. Nå er disse klare til lansering etter godt arbeid signert partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe og medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik.

- Jonatan har jobbet veldig godt for å fylle sidene med informasjon om partnere, våre eventer og en markedsplass. Nå er alt klart for lansering, og partnerne våre får tilgang til å logge seg inn og administrere sine profiler, forteller Sarah Isabella.

- For å få full tilgang til våre nye partnernettsider må du være samarbeidspartner, legger Jonatan til.

Partnernettsiden

De splitter nye partnersidene gir en oversikt over AaFKs mange samarbeidspartnere. Sidene gir også muligheter for å logge inn, og det er her de mest verdifulle funksjonene åpenbarer seg. Alle partnerne har fått brukernavn og passord, og vil med det få tilgang til å administrere sine profiler. Her kan de legge inn bedriftsinformasjon, navn på kontaktpersoner, kontaktinformasjon og bilde, legge ut informasjon om tilbud.. På mange måter er disse sidene for en digital markeds- og møteplass å regne.

- Her vil man også finne informasjon om arrangement for partnere i regi av Aalesunds Fotballklubb, en påmeldingfunksjon og en oversikt over allerede påmeldte, forteller Sarah Isabella.

De nye partnersidene gir samarbeidspartnerne mange fordeler og muligheter til å bygge relasjoner.

- Dette gir samarbeidspartnerne tilgang til AaFKs bedriftsnettverk. Du får lettere tilgang til kontaktpersoner, og med god oversikt over disse er det lettere å linke seg opp mot rette vedkommende neste gang man møtes. Vi ønsker at våre samarbeidspartnere skal komme tettere på hverandre og gjøre det enklere å skape verdier på tvers av bedriftene. En ting er jo å få ei liste med navn på bedriftene, men det gir ikke informasjon om hvem som er den riktige å snakke med, sier hun.

Informasjon om pålogging er sendt til alle våre samarbeidspartnere. Dersom du ikke har mottatt påloggingsinformasjon kan Jonatan Arvidsen-Osvik kontaktes.

Vi ser frem til å ta i bruk sidene sammen med våre samarbeidspartnere

Lyst å vite mere?

Annonse fra Eliteserien: