aasvenerik (3)

Scandic Parken ny Hovedpartner

Scandic Parken øker sitt engasjement hos AaFK i 2018-sesongen!

- Vi vil gjerne være på å støtte opp rundt AaFK, siden klubben betyr så mye for Ålesund og Sunnmøre. I tillegg tror jeg personlig at det kan bli spennende å se klubben spille i OBOS-ligaen neste år, sier direktør Sven Erik Moe.

Annonse:
Hotellet har inngått en utvidet avtale som sørger for at Scandic Parken det neste året blir en av hovedpartnerne, og derfor en særdeles viktig samarbeidspartner for klubben.

- AaFK er godt synlige i media, noe som er veldig bra for Ålesund. Hos oss øker ferie/fritidsmarkedet mest, og jo mer kjent dette området er, jo flere ønsker å ta turen hit. Husk på at det ikke er mange år siden Ålesund var en by som var mest kjent for fiske og maritim industri. Det er først de senere årene at hele Norge har fått opp øynene for hvor fint det egentlig er her. AaFK er noe av det som setter oss på kartet, og da bør flest mulig støtte opp om klubben, avslutter Moe.

Parken Hotel har vært en viktig partner for AaFK i mange år, og det er faktisk her de største øyeblikkene i klubbens historie har blitt feiret. Både opprykket i 2002, Cupfinalene i 2009 og 2011, samt 100-års jubileet i 2014 har alle fått sin feiring på hotellet. Det er derfor med stor glede at vi kan fortelle at de igjen tar posisjon blant våre største partnere.

Tusen takk for tilliten!

Annonse fra Obos-ligaen: