Sammen er vi et sterkt team

Også i år spiller næringslivet på lag med AaFK.

Annonse:

Aalesunds Fotballklubb har mange gode fotballspillere som gjør oss slagkraftige. Også utenfor banen er vi gode. Det blir vi med solide og engasjerte samarbeidspartnere. Når det er sagt har vi noen ledige plasser på stadion til logoprofilering. Det er også fullt mulig å kjøpe enkeltbilletter på VIP-en til alle våre hjemmekamper, bedrift som privatpersoner.

Foto: Srdan Mudrinic

Er du litt nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes, og hvilke priser vi har? Klikk deg inn her. Skulle du ønske en visning på Color Line Stadion for å få se de ulike, ledige plasseringene så inviterer partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe dere mer enn gjerne inn.

- Vi har plass til enda flere samarbeidspartnere på laget. Det er bare å ta kontakt, så avtaler vi et møte. Vi vil gjerne bli kjent med enda flere lagspillere og håper flere vil bli kjent med oss, sier Sarah.

Ønsker du å ta en uforpliktet prat med vår partneransvarlig, så er du hjertelig velkommen til å ringe eller sende en mail.

Telefon: 97583822.
Mail: [email protected]

Her er et strålende eksempel på at en arenareklame på Color Line Stadion når ut til flere enn de som er der kampdag! Foto: Srdan Mudrinic
Her er et strålende eksempel på at en arenareklame på Color Line Stadion når ut til flere enn de som er der kampdag! Foto: Srdan MudrinicAnnonse fra Eliteserien: