Partnertreffet 14.mars 2018

Onsdag 14.mars inviterte AaFK alle sine samarbeidspartnere for sesongen2018 til partnertreff. I den anledning åpnet Rolls-Royce Marine dørene til sitt hjem på NMK. I registreringen ble gjestene møtt av blant andre Bjørn Helge Riise #21 og Fredrik Carlsen #8, som både var velkledde og leverte blendene smil.

All foto: Marius Simensen

Annonse:
Hjemme hos Rolls-Royce Marine

Omvisningen tok oss med til Rolls-Royce nyeste Experience Space som gir et glimt av hvordan selskapet utnytter «big data» i nye servicetjenester til skip. Videre gikk vi til opplæringssenteret og verkstedhallen, og vi passerte byggeplassen der selskapet er i ferd med å sett opp en helt ny, avansert simulator. Siden vi allerede var på NMK fikk vi også gå innom den store simulatoren til Offshore Simulator Centre og svinget bort til Blue Innovation Arena i den nyeste delen av bygget.

Samarbeidspartnerne påvirket programmet

I forkant av treffet fikk alle samarbeidspartnerne mulighet til å påvirke hva som skulle formidles på treffet. Alle som hadde noe på hjertet sendte inn spørsmål til adm dir Geir S Vik, sportssjef Bjørn Erik Melland og hovedtrener Lars Bohinen. Som alle svarte på spørsmålene i tur og orden.

Takk for alle innsendte bidrag.

Pål Breen fra Norsk Toppfotball holder innlegg under Partnertreff 2018. Foto: Marius Simensen
Pål Breen fra Norsk Toppfotball holder innlegg under Partnertreff 2018. Foto: Marius Simensen

Norsk Toppfotball og OBOS-ligaen

Pål Breen, kommersiell leder i Norsk Toppfotball, hadde også taletid. Han kunne blant annet fortelle at AaFK gjør det godt om dagen ifht oppslutning i den digitale verden. AaFK sine tilhengere er aktive i våre SoME-kanaler og på aafk.no. Samt så er det høy aktivitet på AaFK sitt forum, Speakerscorner.
Ellers så var han full av lovord om OBOS som navnerettighetshaver til OBOS-ligaen. « De er en sponsor som i aller høyeste grad ønsker å aktivere sin avtale. De vil bidra med flere spennende aktiviteter på Sunnmøre denne sesongen.»

Tapas, flott sang, kjekke folk og Kahoot med Hoff&Fet

Etter endt seanse i Møretanken, atriet på NMK, spaserte vi elegant videre til kveldens middag. Nydelig tapas. Dyktige Elisabeth Falch, student ved NTNU, underholdt oss med vakker sang. Før vi avsluttet programmet-  måtte vi forsikre oss om at alle hadde fått med seg riktig informasjon hjem. I den anledning kjørte Vebjørn Hoff #18 og Sondre Fet #17 to runder med Kahoot. Den gjeveste premien, 4 VIP-billetter til CUP-Finalen levert av NorskToppfotball, gikk til Oddbjørn Lie. Siden vi har satt på ønskelisten at han spille den kampen selv, så gikk denne selvfølgelig videre til en annen heldig vinner i forsamlingen!

Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere, både de som tok turen og de som ikke hadde anledning.

Sees på sesongens første kamp, tirsdag 3.april 19.00, på Color Line Stadion, mot Sogndal!

Sarah Isabella Aarøe
Partneransvarlig AaFK
97583822/[email protected]/@isabellapropella

Annonse fra Eliteserien: