Ny avtale med Scantrade og Umbro

Forlenger samarbeidet i alle fall ut 2022-sesongen.

Annonse:

All foto: Srdan Mudrinic

Scantrade og Umbro har vært samarbeidspartner med Aalesunds Fotballklubb i veldig mange år, og vi er svært tilfreds med å kunne forlenge samarbeidet.

Scantrade er utstyrsleverandør av drakter og alle andre fotballrelaterte tekstiler og supportereffekter for AaFK.

- Scantrade har vært med oss over mange år, og en forlengelse av dagens utstyrsavtale betyr at vi er svært tilfreds med samarbeidet og de produktene de leverer, sier klubbdirektør Geir S. Vik i Aalesunds Fotballklubb.

- Spillere, trenere og støtteapparat stiller høye krav til kvalitet i alle ledd. Ikke minst overfor vår utstyrsleverandør. AaFK og Scantrade kjenner hverandre godt, og en forlengelse av samarbeidsavtalen gir trygghet og forutsigbarhet på områder som er svært viktig for våre sportslige resultat i årene fremover, sier klubbdirektøren.

- Vi er opptatt av å ha et strategisk godt samarbeid med våre partnere, som gir oss muligheter til å utvikle våre forretningsmessige produkter og AaFK som fotballklubb. AaFK har nylig utarbeidet en ny strategiplan for den kommende femårsperioden, og samarbeidet med Scantrade passer godt inn i våre ambisjoner og visjoner for å bygge en stabil toppklubb i norsk toppfotball, forklarer Geir.

Geir Nordahl, Brand Manager hos Scantrade, er fornøyd med at en forlengelse av avtalen er på plass. 

- Vi er en stolt partner av Aalesund og regionens beste lag. Vårt samarbeid har eksistert fra vi fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993, og sammen med Kongsvinger er avtalen med AaFK vår lengste avtale gjennom tidene, sier han. 

 

Annonse fra Eliteserien: