turbuss-i-engen_5210085140_o

Nettbuss girer opp til Hovedpartner!

Nettbuss har vært med AaFK som en god samarbeidspartner på transport for publikum og lag i mange år. Nå ønsker Nettbuss å være med AaFK i årene som kommer.

Annonse:
- Vi har vært med AaFK ned en divisjon før og satser på at de er på plass i øverste divisjon fra 2019, sier Sindre Hanken avdelingsleder Tur i Nettbuss.

AaFK og Nettbuss har i flere år hatt utmerket samarbeid og nå kan begge parter glede seg over en ny avtale som strekker seg ut 2020.

- Det er stor stas at Nettbuss tenker langsiktig sammen med AaFK. Det er viktig for oss å få på plass avtaler som strekker seg lenger enn et år i gangen. Det gir klubben større handlingsfrihet og forutsigbarhet, belyser partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe i AaFK.

Den nye samarbeidsavtalen mellom Nettbuss og AaFK er ganske lik den foregående avtalen, men er utvidet innholdsmessig på noen felt.

- Avtalen med AaFK er viktig for Nettbuss. Den er med å øke oppmerksomheten rundt det å ta buss til og fra kamp, samt profilere at Nettbuss er en lokal og miljøbevisst aktør for de som skal på tur, fortsetter Hanken.

AaFK setter pris på at Nettbuss ønsker å være med i årene som kommer og i tillegg øker sitt engasjement. 

- Vi er skikkelig takknemlig for at Nettbuss ønsker å gi ekstra gass akkurat nå. Det at de øker fra partner til hovedpartner fra og med sesongen 2018, smiler en strålende fornøyd Sarah Isabella.

Sarah Isabella Aarøe partneransvarlig hos AaFK og Sindre Hanken avdelingsleder Tur i Nettbuss.
Sarah Isabella Aarøe partneransvarlig hos AaFK og Sindre Hanken avdelingsleder Tur i Nettbuss.
Annonse fra Obos-ligaen: