Lot seg inspirere av engelsk tungvekter

Rutinerte Bill Beswick er på besøk. Tirsdag holdt han et lærerikt foredrag.

Annonse:

Bill Beswick er en av Englands aller fremste toppidrettspsykologer. Vi har gleden av å ha besøk av Beswick i Ålesund et par dager, hvor han jobber med klubben, ansatte, spillere og trenerteam for bevisstgjøring og utvikling.

Foto: Marius Simensen / msfoto.no

Tirsdag formiddag inviterte vi sammen med Sparebanken Møre Arena i tillegg inn våre naboklubber og næringslivet i Ålesund og på Sunnmøre, hvor temaene omhandlet hvordan bygge en høyprestasjonskultur, og hvordan vi leder oss selv for å hente ut vårt eget maksimale potensiale. Denne formiddagssekvensen var et samarbeid mellom Sparebanken Møre Arena og Aalesunds Fotballklubb, og det ble et svært lærerik program både for næringslivet og for fotballklubbene.

Johnny Vattøy, tidligere AaFK-stopper, nå ansatt i Aksla IL, var fornøyd med å høre Beswicks foredrag:

- Det er alltid spennende å lære av de beste. Foredraget i dag var utrolig inspirerende og fikk deg til å bevisstgjøre tankesettet både som trener, leder og privatperson, mente Vattøy.

Bill Beswick har en lang og svært imponerende bakgrunn, hvor han har jobbet tett med Sir Alex Ferguson i Manchester United. Han var assistentmanager under Steve McClaren i Middlesbrough, har vært i Sunderland og ikke minst i Derby, hvor Lars Bohinen ble kjent med han. I tillegg har Beswick jobbet med flere landslag innen fotball, svømming og basketball, og store næringslivskunder i London som blant annet Barclays Bank.

Annonse fra Eliteserien: