Hovedpartner også i 2018

Sunnmørsposten spiller selvfølgelig på lag med AaFK og Sunnmøre også i 2018.

Annonse:
Det største mediehuset mellom Bergen og Trondheim har vært en lojal samarbeidspartner siden tiden på Kråmyra, og ser derfor ingen grunn til å avslutte samarbeidet selv om AaFK har rykket ned en divisjon.

- AaFK er viktig for regionen vi er bosatt i. Det av flere årsaker. AaFK er et av de sterkeste merkevarene vi har her, samt så bidrar de til fotballopplevelser for Sunnmøringer i alle aldre, sier salgssjef i Sunnmørsposten Arild Honningsvåg

- Vi har jobba sammen om å få på plass en avtale ei stund. Selv om det aldri var tvil om at vi skulle bli enige- så er det alltid spenning knytta til hvor stor den blir, smiler Sarah Isabella og ser bort på Arild og Kjell.

Den nyansatte administrerende direktøren i Sunnmørsposten Kjell Slinning kommer fra stillingen Markedssjef i AaFK, og kjenner derfor klubben godt.

- Vi føler at AaFK er såpass viktig for Sunnmøre at vi ønsker å bidra til direkte opprykk. Derfor opprettholder vi nivået i avtalen likt det vi hadde i fjorårets Eliteserie, sier han.

Sunnmørsposten «S»’en har blitt et tydelig kjennemerke både på kampstrømpene og på kampbuksene til både A-lag, 2-lag og G16-laget. Den fortsetter selvfølgelig sin tilstedeværelse i 2018.

Videre så inneholder avtalen en miks av produkter som gjør Sunnmørsposten synlig, tilstede og engasjert i aktiviteter sammen med AaFK.

- Vi skal rykke rett opp igjen til neste sesong. For å gjøre det må vi vinne betydelig flere kamper i år enn i fjor. Så dette skal bli et godt år for AaFK både på Color Line Stadion, i OBOS-ligaen og i Sunnmørsposten, avslutter adm dir i AaFK Geir Vik

Tusen takk til Sunnmørsposten. Vi gleder oss til et spennende fotball-år sammen med dere.

Sunnmørsposten er Hovedpartner også i 2018! Foto: Jonatan A-O
Sunnmørsposten er Hovedpartner også i 2018! Foto: Jonatan A-O
Annonse fra Eliteserien: