Hovedpartner forlenger

Rolls-Royce er med i 2019

Annonse:

Med bare få dager igjen til jul, er det ekstra stas å kunne annonsere at en viktig samarbeidspartner er med videre.

På fredag ettermiddag undertegnet Rolls-Royce Commercial Marine, v/ direktør Asbjørn Skaro, kontrakten som sikrer samarbeid med AaFK også i 2019.

- Årets julegave på forskudd dette her altså, sier en tydelig fornøyd Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe, og fortsetter: - Rolls-Royce er en aktiv samarbeidspartner, som er tydelig på hva de ønsker å oppnå med samarbeidet.

Klubben, med Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe og klubbdirektør Geir S. Vik, har framforhandlet denne svært viktige avtalen med konsernet. Rolls-Royce har vært med AaFK siden Kråmyra-tida, og er klare på hvorfor de engasjerer seg.

- AaFK skaper engasjement for store og små i vår region. I Rolls-Royce er vi spesielt opptatt av klubbens samarbeid med idrettslagene som har yngre lag her i regionen. Det kommer vi til å følge med på videre, også når vi i løpet av 2019 skifter eier og vil hete Kongsberg, sier Asbjørn Skaro som gleder seg til en ny fotballsesong.

Før årets sesong i 2018 var Rolls-Royce vertskap for det årlige Partnertreffet, og tok imot klubben og de øvrige samarbeidspartnerne på NMK.

– En kjempeflott opplevelse som ga mersmak. Jeg satser på at vi skal finne på noen givende sprell sammen også i 2019, avslutter Sarah Isabella og ser bort på Asbjørn Skaro og Arve Ottersen med et smil.

Annonse fra Eliteserien: