Et bebrusende godt samarbeid

Oskar Sylte Mineralvannfabrikk og Aalesunds Fotballklubb er enige om ny avtale.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Det er oss en sann glede å annonsere at vi har skrevet under på en ny avtale med en av våre hovedpartnere, Oskar Sylte Mineralvannfabrikk.

Siden 1929 har Oskar Sylte Mineralvannfabrikk levert forfriskninger til tørste struper. Oskar Sylte står bak legendariske leskedrikker som ananasbrusen og pærebrusen, men har også brus med andre deilige smaker i utvalget, som Rudolf og Nissens julebrus og Solo. Også leskedrikken Solrik produseres av Oskar Sylte.

Mineralvannfabrikken med de forfriskende merkevarene er en av AaFKs hovedpartnere, og en viktig samarbeidspartner av Aalesunds Fotballklubb. Oskar Sylte har vært med på laget siden Aalesund spilte hjemmekampene sine på Kråmyra stadion.

Oskar Dag Sylte i Oskar Sylte Mineralvannfabrikk sammen med Geir S. Vik i Aalesunds Fotballklubb. Foto: Srdan Mudrinic.
Oskar Dag Sylte i Oskar Sylte Mineralvannfabrikk sammen med Geir S. Vik i Aalesunds Fotballklubb. Foto: Srdan Mudrinic.

- Vi viderefører det gode samarbeidet vi har hatt i mange år. Vi har et stort hjerte for fotballen i Møre og Romsdal, og i så måte har vi avtaler med både Molde, Kristiansund og Aalesund. Fotball står Oskar Sylte-hjertet nært. Brus og fotball hører sammen, sier Oskar Dag Sylte hos Oskar Sylte Mineralvannfabrikk.

Klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Geir S. Vik, er fornøyd med at avtalen videreføres:

- Vi er veldig glade for at avtalen med Oskar Sylte Mineralvannfabrikk videreføres. For oss er det utrolig kjekt å ha lokale leverandører. Oskar Sylte er en sterk merkevare. At vi kan spille på lag med dem og tilby deres produkter i kioskene, er vi veldig glade for. Vi er også opptatte av lokal identitet og lokalt næringsliv. Der er er AaFK og Oskar Sylte en god match.

Den nye avtalen strekker seg ut 2022.

Annonse fra Eliteserien: