Brødr.Sunde er med videre

Trofast samarbeidspartner fortsetter sitt engasjement.

Annonse:

Brødr. Sunde AS har i en årrekke hatt en stor og viktig rolle som en av AaFKs samarbeidspartnere. Nå fortsetter de sitt engasjement som hovedpartner.

Historien til vår trofaste samarbeidspartner startet allerede i 1917 her i Ålesund. Hovedkontoret er fortsatt her, men bedriften har fabrikker og avdelinger over hele Norge, og i tillegg Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og England. På folkemunne er de mest kjent for å produsere Sundolitt. Sunde eier også varemerket Isopor.

- Det er viktig for en by å ha et fotballag på toppnivå. Dette er vi, og har alltid vært, veldig tydelige på. Derfor er vi selvfølgelig med videre, sier distriktssjef i Sunde, Olav Skodje.

- Vi opplever også at AaFK-draktene og treningstøyet er et flott utstillingsvindu for vår merkevare Sundolitt, legger han til.

Sundolitt er en merkevare som tilbyr en rekke isolasjonsprodukter som beskytter deg mot frost og kulde. I tillegg er Sunde store på emballasje, blant annet til den store fiskeindustrien i landet vårt. Kanskje ikke noe som alle tenker over til daglig, men Sunde er Norges største produsent av byggisolasjon og byggesystemer i EPS (Isopor).

AaFK-drakta for 2019 er allerede lansert, og ute på markedet. Den flotte, oransje logoen til Sundolitt finner vi midt på brystet.

- Det har vært en lang prosess med å få i stand denne avtalen, sier partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe, og fortsetter:

- Det har rett og slett med at Brødr. Sunde har vanvittig mye å gjøre om dagen, noe som er utrolig positivt. Nå som avtalen er i boks for kommende periode kan gutta stolt gå ut på feltet for å gi jernet med en lojal støttespiller på brystet.

http://www.sundolitt.no/sundolitt

Vi ordner din nye AaFK-drakt 2019 med navn og nummer. Send oss en mail på marked@aafk.no.
Vi ordner din nye AaFK-drakt 2019 med navn og nummer. Send oss en mail på [email protected]
Annonse fra Eliteserien: