Brages_AaFK

Brages Bilforretning er med videre!

Brages Bilforretning forlenger med AaFK

I dag ble det kjent at Brages Bilforretning har skrevet en ny 3-års avtale med AaFK. 

Annonse:
- Brages Bilforretning er stolt over å ha signert en ny samarbeidsavtale med AaFK som sikrer partnerskapet i 3 nye, spennende sesonger. Brages Bilforretning og AaFK har hatt et tett samarbeid siden 1996, da den første partneravtalen ble signert på Kråmyra. Siden den gang har Brages Bilforretning og AaFK vært partnere og stått sammen i tykt og tynt, både gjennom cuptriumfer, nedrykk og opprykk. Til tross for årets nedrykk var vi i Brages Bilforretning aldri i tvil om vi skulle fortsette samarbeidet med AaFK, sier daglig leder hos Brages Bilforretning, Nils Christian Kaaresen.

Han fortsetter: - Vi har vært med på reisen ned en divisjon tidligere og er helt sikker på at AaFK også denne gangen bare avlegger OBOS-ligaen en kort visitt. Iveren, innsatsen og moralen AaFK viste i årets siste seriekamper viser at det er i Eliteserien AaFK hører hjemme.

Det er forhandlet fram en avtale som begge parter er veldig fornøyd med. Dette innebærer at spillere og ansatte fortsatt blir å observere i flotte «AaFK-biler» av merket Toyota, samt at synlighet og tilstedeværelse på Color Line Stadion fortsetter.

- Vi i AaFK er strålende fornøyd med å få fortsette samarbeidet med Brages. De en lojal, stødig og viktig samarbeidspartner for oss, sier partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe med et stort smil.

 - Vi gleder oss til å følge klubben de kommende sesongene, avslutter Nils Christian Kaaresen. 

Annonse fra Obos-ligaen: