Årets julegave leveres av Coop

Helt siden starten av samarbeidet med AaFK, har det vært viktig for Coop å gjennomføre aktiviteter sammen med klubben – og nå signerer vi ny langsiktig hovedpartneravtale.

Annonse:

Sunnmøre er et viktig forretningsmessig område for Coop, og en viktig målsetning er å bidra til at folk som bor her trives.

Arbeidet AaFK gjør med og for befolkningen i regionen er en av hovedmotivasjonsfaktorene for samarbeidet.

- 2020 har vært et annerledes år, hvor det er blitt lagt begrensninger på hvordan vi lever livene våre. Vi i Coop er av den oppfatning om at det er spesielt viktig å kunne ha en toppfotballklubb som samler folket. Om ikke fysisk, så er det noe man har felles som kan diskuteres. Resultatene i fotball kan ha mange svingninger, noe som sesongen i fjor og i år kan vise til. Tross i svingningene, er vi i den klare oppfatning om at AaFK er viktig for trivselen på Sunnmøre, sier Lars-Ove Valaas-Breivik i Coop.

At året 2020 ble sånn som det ble, var det ingen som kunne forutse. Dette har bidratt til at avtalen, som ble forlenget for tre nye år i fjor, har blitt reforhandlet. Med en såpass stor avtale er det mange forhold å ta hensyn til.

- Sammen med AaFK, så vi et behov for å reforhandle avtalen med tanke på hvordan rammebetingelsene i samfunnet har endret seg. Ingen dramatikk, men det er viktig for oss at innholdet i avtalen er dagsaktuelt.

 

SM_20200729_1125
Coop fortsetter å pryde venstre overarm med blå og hvit Coop-logo i årene som kommer.

Vi er inne i vår andre 3-årsperiode med Coop som hovedpartner.

Salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad forteller at siden innholdet i avtalen er såpass endret, ønsket både AaFK og Coop å starte den nye avtalen med ny 3-årsperiode fra nyttår. Den nye avtalen strekker seg ut 2023. – Coop er en stor og viktig hovedpartner med oss. Det at de velger å signere ny avtale og forlenge med ett år er vi svært glade for, og samtidig viser det at vi som klubb er et interessant sponsorobjekt for næringslivet selv om resultatene ikke har vært med oss i år.

Lars-Ove legger til: - I tillegg til aktivitetene i avtalen ønsker vi at logoen vår så ofte som mulig dukker opp i AaFK-sammenheng. AaFK er muligens den sterkeste merkevaren vi har her på Sunnmøre, at vi står sammen bidrar i positiv retning for vår virksomhet.

Det er partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe som har ledet avtaleprosessen. Hun er strålende fornøyd med avtaleforlengingen, og sprudler følgende når hun blir spurt om avtalen:

- Dette er bærre lekkert! stråler Sarah Isabella og fortsetter. Det skal definitivt ikke stikkes under en stol at året i år har vært beintøft. Noe som helt klart ikke bare har vært for oss i AaFK. Når det er sagt, har næringslivet vi jobber sammen med vært helt fenomenale. Det har rett og slett vært forfriskende å få jobbe med våre samarbeidspartnere som vil gjøre en forskjell, og som ser hvor viktig det er for en region å ha et toppfotballag. I den sammenheng tar de det ansvaret det kreves, for at AaFK nettopp skal kunne være det.

SM_20200119_6508_2
Samspillet mellom bredde- og topplag er viktig for Coop. Topp skaper bredde og bredde skaper topp.

Sarah Isabella skryter av Coop som til tross for den sesongen vi har hatt satser videre med AaFK. - At vi sammen med Coop på tampen av årets sesong, klarer å se et hav av muligheter i samarbeidet fremover, er et strålende eksempel på at næringslivet vil være med og gjøre en forskjell. Det er vi i klubben veldig takknemlig for!

I kommende periode legges det opp til en rekke aktiviteter i regionen, som skal kunne gjennomføres med og uten korona-tiltak.

Avtalen med AaFK føyer seg inn i Coop Nordvest sin sponsorstrategi, som aktivt jobber med bredde- og toppidrett i regionen. - Bredde- og topplagene trenger hverandre, og regionen vår trenger topp- og breddelagene, avslutter Lars-Ove.

Tusen takk for tilliten Coop- vi ser frem til tre nye år med spennende arbeid!

SM_20201212_6122
Et av flere prosjekter Coop og AaFK skal jobbe sammen om er den nye "Tangogenseren". Strikkegenseren finnes i flere farger. Garn og strikkeoppskrif får du kjøpt hos Obs Ålesund på Moa. 

 

Annonse fra Eliteserien: