«Alle mot 1» med AaFK-vri

Fine folk i alle kriker og kroker under partnertreff hos Rolls-Royce Marine.


Video/redigering: Håkon Longva Haram

Se stort bildegalleri nederst i saken! (All foto Ariel Lillestøl)

Onsdag 20.mars inviterte AaFK alle sine samarbeidspartnere til partnertreff. Rolls-Royce Marine åpnet dørene, og inviterte hele gjengen hjem til seg på NMK. Partnertreffet før sesongstart er en flott og inkluderende tradisjon, hvor samarbeidspartnerne får komme tett på AaFK og omvendt.

Annonse:
Vi startet med omvisning i RRM-simulatoren, Newton-rommet og testing av ÅKP sin VR-lab, hvor man skulle være keeper på en fotballbane. Vi fikk også innføring i Smart City presentert av OSC. Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe var konferansier for eventet, som startet i Møretanken.

Administrerende direktør Geir S. Vik og hovedtrener Lars Bohinen ga begge en innføring i hvilket arbeid som er lagt ned før denne sesongen, og tanker for hva den vil bringe. Videre fikk vi en presentasjon av våre nye partnernettsider av medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik, og en innholdsrik innføring av arrangementansvarlig Kristin Herje Nørve om hvordan det jobbes for å skape enda mer liv og røre på tribunen.

Kaptein Fredrik Carlsen avsluttet seansen i Møretanken med en flott presentasjon av spillerstallen og en morsom beskrivelse av hver enkelt av spillerne. Dette innslaget falt virkelig i smak hos samarbeidspartnerene i salen.

Vi forflyttet oss opp til kantina, hvor det var klart for et forrykende show; «Alle mot 1» med særegen AaFK-vri. Keeper Tarjei Aase Omenås var programleder, og partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe stuntreporter. Deltakeren som konkurrerte mot alle i salen (med fellesbetegnelsen AaFK) var vår nysignerte, lynkjappe måltyv Niklas Castro. Det ble konkurrert i papirfly-kasting, triksing på tvers av bana, heading med tre luer på hodet, popcorn-hopping, forsøk på å treffe tverra og konfettifanging.

 

4S9A6368
Markus Karlsbakk var en av spillerne som måtte i aksjon under «Alle mot 1» Foto: Ariel Lillestøl

Showet fenget og engasjerte publikum, som var aktivt deltakende med ekspertråd, latter og tilrop, akkurat slik som på kamp. Niklas Castro vant konkurransen mot AaFK, men ønsket gjerne å dele premien med noen av de fremmøtte. Han delte ut årets drakt til noen heldige og tilfeldig utvalgte i forsamlingen.

Dette ble en vanvittig kjekk kveld som gjorde oss ekstra klare for sesongstart og senere mange spennende kamper som kommer på rekke og rad!

Tusen takk til Rolls-Royce Marine (Kongsberg) for gjestfriheten, og tusen takk til alle våre samarbeidspartnere som deltok på kvelden. Fine folk i alle kriker og kroker!

Lyst å bli med på neste Partnertreff? Ta kontakt med Sarah Isabella Aarøe - [email protected] - 975 83 822

Annonse fra Eliteserien: