AaFK og Sparebanken Møre forlenger samarbeidet

Sparebanken Møre forlenger sitt samarbeid med Aalesunds Fotballklubb, og fortsetter som klubbens generalpartner i ytterligere tre år.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Sparebanken Møre har vært generalpartner for Aalesunds Fotballklubb siden 1998. Begge parter er svært fornøyde med at et godt samarbeid gjennom over 20 år nå forlenges ut året 2022.

Stort engasjement

- Vi i Sparebanken Møre mener det er viktig både for byen og fylket å ha fotballag i den øverste serien. Fotball er en stor idrett i fylket og AaFK skaper engasjement blant både unge og gamle. Topp- og breddefotball går hånd i hånd, og vi ønsker å være en solid støttespiller på begge arenaene forteller divisjonsleder for personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik.

– Som største banken i fylket vårt, har vi en klar strategi om å være en aktiv og engasjert bidragsyter til det samfunnet vi er en del av. AaFK er en svært god samarbeidspartner, og vi vet av erfaring at vi har sammenfallende verdier og interesser med klubben. Vi er begge lokale og sterke merkevarer med lang historie og tradisjon for å bidra til aktivitet i lokalsamfunnet. Vi er videre opptatt av å bygge identitet, stolthet og fellesskapsfølelse. Dette er et felles samfunnsengasjement som vi ønsker å jobbe videre med, sier Blomvik.

Som generalpartner vil Sparebanken Møre være markert i all profilering som er tilknyttet klubben, med blant annet brystreklame på draktene og arenareklame på Color Line Stadion.

Divisjonsleder personmarked ved Elisabeth Blomvik, signerte avtalen på vegne av Sparebanken Møre. 
Divisjonsleder personmarked ved Elisabeth Blomvik, signerte avtalen på vegne av Sparebanken Møre. 

Mer enn toppfotball

Sparebanken Møre har vært hovedsponsor for klubbene AaFK, MFK, Hødd, Brattvåg og AaFK Fortuna gjennom en årrekke, og bankens logo vært sentral både i cupgull, seriemesterskap og deltakelser i Europa League. Sparebanken Møre er stolt over å ha vært en del av denne sportslige suksessen. Samtidig har det vært viktig for banken å være med på både opp- og nedturene.

– At Sparebanken Møre igjen har valgt å identifisere seg med fotballen for å gi noe tilbake til lokalsamfunnet, setter vi enormt stor pris på. Sparebanken Møre har vært en trofast støttespiller både i medgang og motgang, og vi er spesielt glad for å ha de i ryggen når vi nå tar steget opp igjen i eliteserien. Samarbeidet er i tråd med våre ambisjoner om å være en av toppklubbene i norsk fotball, sier klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Geir Steinar Vik.

Han mener lokal forankring har vært en viktig bærebjelke for klubbens gode resultater de siste årene. Samtidig understreker han at samarbeidet omhandler mer enn toppfotball.

– Breddefotball, utvikling av egne spillere og kunnskapsdeling er sentrale elementer i avtalen. I tillegg er samarbeidet med AaFK Fortuna og tiltak relatert til samfunnsengasjement og bærekraft viktige elementer, sier Vik.

Klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Geir S. Vik, var stolt over å kunne offentliggjøre den nye samarbeidsavtalen.
Klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Geir S. Vik, var stolt over å kunne offentliggjøre den nye samarbeidsavtalen.

 

Annonse fra Eliteserien: