MARKEDSFØRING, EKSPONERINGS- OG REKLAMEFLATER

Markedsfør din bedrift gjennom AaFK

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic.

Ønsker du å bygge merkevare og styrke merkevarekjennskapen til din bedrift? Trenger du å markedsføre dine produkter eller tjenester? Vil du synliggjøre og skape eksponering for din bedrift? AaFK tilbyr både nasjonal og lokal markedsføring via våre ulike reklameflater. Vi skreddersyr tilbud basert på hva du og din bedrift ønsker og har behov for. 

Logo på drakt, kamptøy, treningstøy og oppvarmingsvester

Logoeksponering på våre spillere er ettertraktede produkter, og blant våre beste eksponeringsflater. Synlighet hele året gjennom kamp, trening og representasjon.

Digital arenareklame, Color Line Stadion

245 meter med toppmoderne led-skjermer. Plassering i beste TV-sone og går langs tribune øst, syd og vest. Sikrer fenomenal synlighet på alle AaFKs serie- og NM-kamper. 

Stadionreklame, fastmonterte skilt på Color Line Stadion

På Color Line Stadion har vi to hovedkategorier for fastmonterte skilt; TV-sone og lokal sone. 

TV-sonen (tribune øst, syd og vest) er for deg som ønsker eksponering primært i TV-ruta, men også ovenfor våre tilskuere. Lokal sone (tribune nord, Coop-tribunen) er for deg som ønsker eksponering for våre tilskuere. 

3D-tepper ved siden av mål, i TV-sone

3D-tepper maksimerer eksopneringen med et iøynefallende utessende. Plasseres ved siden av målene, som er i de mest verdifulle posisjonene på og rundt banen. 

Storskjermreklame på Color Line Stadion

Color Line Stadion har to storskjermer som retter seg mot publikum. På storskjermene tilbyr vi helsides annonse og reklamefilm. Visninger før kamp og i pausen.

Bilde1_cls synlighetsflater.jpg
Pos. 1: Storskjermreklame. Pos. 2, 3, 4 og 6: stadionreklame. Pos. 5: Digital Arenareklame. Pos. 7: 3D-teppe.

Logo på bil

Profiler din logo på AaFK-bilene som kjører rundt i Ålesund og omegn. Ca 30 biler på veien. 

Annonser på aafk.no

Aafk.no er en av de mest besøkte nettsidene blant klubbene i Eliteserien, med ca 100 000 visninger per måned. Vi tilbyr annonsering på aafk.no i forskjellige format både stillannonse og animasjon/video-annonse. 

Vi skreddersyr eksponering som passer for din bedrift. Ta kontakt for en hyggelig prat og uforpliktende tilbud. 

Annonse fra Obos-ligaen: