Mer om medlemskap

Klubben har i dag 502 medlemmer - vårt mål er 2000. Støtt opp og bli medlem du også!

Annonse:

Innmelding nye medlemmer

Medlemskontigent kun kr. 150,- i kampanjeåret 2021. (ordinært 250,-)

Det finnes ulike måter å melde seg inn i AaFK på:
Innmelding via nettbutikk – Du betaler der og da med Vipps eller kort

Innmelding via MinIdrett– Du betaler der og da med Vipps eller kort

Innmelding via å vippse kr 150,- til #106712 (AaFK Medlem).
NB! Husk å legge inn epost og mobilnr i meldingsfeltet!!

Bilde1

BLI AAFK MEDLEM!

Fordeler ved medlemskap

• 10% rabatt på AaFK-Produkter i TangoShop
  • 10 % rabatt på AaFK mobildeksel. Bruk koden AAFK10 og bestill ditt mobildeksel på https://mobildeksel.aafk.no/
  • Gratis inngang på AaFK 2 sine hjemmekamper
  • Rabatt hos Intersport Moa og Breivika (må melde seg inn i kundeklubb). Info vil bli sendt ut når ordningen er klar.
    • Få 10 % rabatt på alle varer hos Intersport Moa og Breivika (Med unntak av: Våpen/ammunisjon, elektronikk, sykler, ski-pakker og allerede rabatterte varer).

Utfakturering
Faktura til medlemmer sendes alltid ut i mars da kontigenten fastsettes på årsmøtet i slutten av februar.

MinIdrett
Vi benytter nå KlubbAdmin som vårt medlemssystem. Det er et system levert at Norges Idrettsforbund. Du kan til enhver tid logge deg inn på MinIdrett og korrigere dine egne opplysninger og se dine medlemskap.

Innlogging MinIdrett

Bilde2

Om dere ikke vet hva som er brukernavnet/passordet deres så kan dere trykke på glemt brukernavn/passord.

Når kontigenten er betalt skal du her kunne skrive ut et medlemskort som bevis på at du er medlem. Klubben sender ikke lengre ut fysiske medlemskort.

Bilde3

Om du har spørsmål rundt medlemskap kan du ta kontakt på [email protected]

Logorekke
Annonse fra Obos-ligaen: