Hvorfor bli AaFK-medlem

Muligens et skikkelig gammeldags konsept. Likevel suverent, enkelt, og vi har ståltroa.

Annonse:

Fredag 5. mars går startskuddet for en storstilt medlemskampanje der målet er 2.000 betalende AaFK-medlemmer. Per i dag er vi 502, så vi trenger nesten 1.500 nye for å nå målet vårt.

BLI MEDLEM FOR KUN 150,-

Det er flere fordeler med å bli medlem. Det er partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe overbevist om. Hun lister opp:

1. Vi vil engasjere.
Engasjement har vi definert med interesse pluss handling. Vi ønsker å redusere avstanden mellom klubben og omverdenen og sørge for at medlemskampanjen blir en snakkis.

2. Vi vil inkludere.
Fotball handler om samhold, og som medlem er du del av et stort fellesskap. Det er selvfølgelig medlemsfordeler, men det er ikke bare derfor du melder deg inn. Det er rett og slett for å være med på laget og støtte opp om klubben i våre hjerter.

3. Økonomi.
Medlemskontingent kan på sikt bli et godt og viktig element i økonomien til klubben. At alle kan bidra til at klubben eksisterer ved bli et støttende medlem.

Kampanjeleder Sarah Isabella Aarøe håper på mange nye medlemmer!
Kampanjeleder Sarah Isabella Aarøe håper på mange nye medlemmer!

Sarah Isabella, som er kampanjeleder, forteller at klubben ønsker å appellere til alle som har gode minner og en kjærlighet for AaFK. Ved å bli medlem blir man en del av et støttende fellesskap og viser med all tydelighet at man står sammen for klubben i sitt hjerte.

Det skal være enkelt og rimelig å bli medlem. På årsmøtet, som ble avholdt i slutten av februar, ble det vedtatt å redusere kontingenten til 150 kroner per år. Tidligere har denne vært på 250 kroner.

Mens privatpersoner oppfordres til å bli medlemmer, har en rekke samarbeidspartnere blitt med som leverandører av fine premier som skal deles ut.

BLI MEDLEM FOR KUN 150,-

- Vi har fått med oss en rekke samarbeidspartnere på laget. De stiller med 52 gavekort til en total verdi av 100.000 kroner. Alle våre medlemmer er med i trekningen av disse, som blir gjennomført 1.juli, sier hun, og legger til:

- Nå er det bare å melde seg inn, så skal vi i løpet av våren sørge for at vi sammen når målet om 2.000 medlemmer. Jeg er allerede medlem. Er du?

Logorekke

En av dem som definitivt er medlem, er Ann Kristin Aarønes, som også har vært ansatt i klubben i en årrekke. Anka forteller at man ved å nå målet om 2.000 medlemmer vil overgå rekordåret 2003. Da hadde Aalesunds Fotballklubb 925 medlemmer.

Fra venstre: Morten Alnes Grundstad , Ann Kristin Aarønes, Geir S. Vik og Jonatan Arvidsen-Osvik har stor tro på å slå rekordåret fra 2003.
Fra venstre: Morten Alnes Grundstad , Ann Kristin Aarønes, Geir S. Vik og Jonatan Arvidsen-Osvik har stor tro på å slå rekordåret fra 2003.

- De siste 38 årene har AaFK hatt et snitt på 541 medlemmer. Det laveste tallet vi har hatt siden 1983 er i 1997 med 352 medlemmer. Det høyeste antallet hadde vi i 2003 med 925 medlemmer. I 2002 ble det gjennomført en kampanje med gode resultater gjennom en solid økning i antallet, sier hun.

I 2020 hadde vi 502 medlemmer, og i 2021 har vi stor tro på at vi gjennom denne kampanjen skal vi klare å få inn 2.000 medlemmer.

Skulle vi være så heldige at vi når den målsetningen, så vil vi mest trolig kunne titulere AaFK som Norges største toppklubb, basert på antall medlemmer. Vi jobber med å få en fullstendig oversikt over alle medlemstallene i klubbene i OBOS-ligaen og Eliteserien.

- Når vi har full kontroll her, så vet vi hva vi konkurrerer mot. Uansett går vi for gull og 2.000 medlemmer, sier Sarah Isabella og Anka.

BLI MEDLEM FOR KUN 150,-

AaFK_verve_980x300.001
Annonse fra Eliteserien: