Om AaFK Fortuna

Annonse:

I forkant av 2020-sesongen kom det i stand en samarbeidsavtale mellom Aalesunds Fotballklubb og FK Fortuna. Avtalen, som i første omgang har en varighet på tre år, innebærer en videreutvikling av det som i mange år har vært FK Fortuna. Nå endres navnet til AaFK Fortuna, og laget vil spille i AaFK-drakter. Den nye satsingen vil ligge i Fortuna med adskilt organisasjon, økonomi og inntekter, men med nært samarbeid for å utvikle klubbene.

Kvinnelaget skal foreløpig fortsette å spille sine hjemmekamper på Aksla stadion, men enkeltkamper kan bli spilt på Color Line Stadion. Målet er at kvinnelaget etter hvert blir en integrert del av AaFK.

AaFK Fortuna skal være en klubb som utvikler de beste og mest dedikerte jentespillerne i vår region.

AaFK Fortuna skal tilby en treningskultur som er på toppnivå i Norge og har en klar ambisjon om å etablere seg blant landets 15 beste dameklubber innen 2023. Vi skal tilby et forsterket produkt å identifisere seg med hvor samarbeid, en tydelig strategi og et godt omdømme skal være viktige pilarer i klubbens arbeid videre.

AaFK Fortuna skal jobbe etter visjonen «Sammen for Sunnmøre» og våre solide verdier:

#samhold

#vilje