Slo Molde på hjemmebane

Onsdag kveld fikk AaFK G19 besøk av Molde G19 til lokaloppgjør i Sparebanken Møre Arena i Nasjonal liga.

Annonse:
Kampen startet som forventet jevnspilt men med noen sjanser til begge lag uten uttelling . Men etter 22 minutter kom dagens første mål ved Markus Karlsbakk.

Etter målet tar AaFK mer og mer over kampen. Men ingen flere scoringer til pause og lagene går til pause på stillingen 1-0 til AaFK.

2 omg starter lik den første, men etter hvert styrer hjemmelaget mer og mer kampen. Etter 55 minutter får AaFK straffespark og Anders Waagan setter den sikkert i mål.

I en god periode hvor hjemmelaget sløser med sjansene får bortelaget uttelling til 2-1 i det 59. spilleminutt ved Anders Aarønes Iversen. Siste del av kampen kontrollerer hjemmelaget og får 3-1 scoringen i det 89 min ved Stefan Eikrem. Noe som ble sluttresultatet i en fortjent seier.

- Vi gjør nok en god kamp både forsvars og angrepsmessig. Offensivt produserer vi mange målsjanser og det var positivt .Vi var ute etter seier og en god opplevelse, det ble det for gutta i dag. Vi så tidlig at denne kampen skal vinnes! Dette fortjente gutta etter mange gode kamper uten poeng. Vi gleder oss alt til neste kamp, kunne en fornøyd trener Erling Ytterland oppsummere etter kamp

Nasjonal liga G19
Sparebanken Møre Arena
Tilskuerantall: Ukjent
Jan Erik Bratteberg (dommer)

1-0 (22') Markus Karslbakk
2-0 (55') Anders Myking Waagan
2-1 (59') Anders Aarønes Iversen
3-1 (89') Stefan Eikrem

Annonse fra Eliteserien: