BQ5Q7184

Seier over Larsnes/Gursken

Annonse:

Det ble de mange forspilte sjansers da AaFK 2 fikk besøk av Larsnes/Gursken i går.

Foto: Srdan Mudrinic

Vi kunne telle fem ganger alene med keeper - uten uttelling, og flere andre store sjanser som normalt bør gi mål, så da er det litt flatterende at det “bare” ender med en tomålsseier.

Guttene hadde god kontroll og seieren var egentlig aldri truet, men fotballen er rund og kampen ble mye mer spennende enn sjansestatistikken skulle tilsi. Vi kunne telle en stor sjanse til gjestene på stillingen 1-0. Den var til gjengjeld megastor, og kunne fort endret det hele..

Denne uka har vært krevende for AaFK-juniorene, med to kamper på to dager. Flere av guttene som startet i går var i aksjon dagen før, i en tøff kamp oppe i Kristiansund og en kan se utover i kampen at det manglet litt energi.

Dette tatt i betraktningen, og det faktum at Larsnes/Gursken er et rutinert lag som i går ligger tett og kompakt og er vanskelig å bryte gjennom, så bør vi være veldig fornøyd med å kjempe inn tre nye poeng.

- Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene. Guttene har levert to  gode kamper over to dager. Vi burde ha vunnet kampen med flere mål mot Larsnes/Gursken, men alt i alt er jeg strålende fornøyd, oppsummerer trener Remi Natvik  

Feiringen etter 1-0-scoringen! Foto: Srdan Mudrinic
Feiringen etter 1-0-scoringen! Foto: Srdan Mudrinic

Høydepunkter

30’. 1-0. Emil Solnørdal ( Kheirullah Ahmadzei)
Glimrende forarbeid av Khei som tråkler seg forbi på sin venstre kant - ned til linja og 45 ut i boks. Emil setter den trygt og godt.
Veldig bra Aafk angrep som kom i en veldig god periode der vi skapte flere sjanser og gjestene hadde mer enn nok med å forsvare seg.

87’ 2-0. Tobias Sagli. Frispark 20 m. Så får vi se venstreslegga til unge Sagli igjen! Denne gangen via mur og i mål. Frisparket skaffer Erlend etter ei flott forsering.

AaFK 2-Larsnes/Gursken 2-0.
6. Serierunde 4.div 25.5.18

Troppen:

1 Fredrik Lossius Opdahl
3 Sondre Siem Taklo
4 Sivert Stoknes Eikrem
5 Håvard Mork Breivik
7 Iver Korsbrekke
8 Vemund Hole Vik
9 Erik Halkjelsvik
11 Erlend Nicolai Fjeldstad
12 Tarjei Aase Omenås
15 Kheirullah Ahmadzai
17 Tobias Aarseth Heggem
18 Jørgen Eilertsen Fylling
19 Tobias Sagli
20 Jonas Flo
21 Vetle Fiskerstrand
25 Stefan Hunhammer Eikrem
33 Anders Myking Waagan
36 Emil Solnørdal

Annonse fra Obos-ligaen: