BQ5Q0031A

- Meget fortjent seier

Det ble en litt merkelig fotballkamp på Color Line Stadion fredag. Gjestene la seg lavt og kompakt og satset konsekvent på tøft duellspill og lange baller mot to spisser. Kampplanen var vellykket, og hvittrøyene ledet lenge 1-0 og gikk til pause på 1-1 uten å skape de aller største sjansene.

All foto: Srdan Mudrinic

AaFK 2 eide ballen, men slet med å skape noe fremover - så det ble mye balltrilling og lite action foran mål.

Heldigvis viste våre gutter pondus i boksen og satte inn en særdeles fortjent utligning 10 minutter før pause. Alt i alt en kjedelig omgang sett med publikums øyne.

Rollons mål kom etter en uheldig klarering rett i beina på en motspiller som kunne sette den i åpent mål fra cirka 30 meter.

Isak Dybvik Määttä stod for utligningen på Color Line Stadion. Foto: Srdan Mudrinic

Bedre 2. omgang

2. omgang ble heldigvis en helt annen fotballkamp. Etter 2-1-målet 10 minutter ut i omgangen åpnet kampen seg mer opp og de unge i oransje fikk mer rom offensivt også.

Gjestene måtte etter hvert fremover, noe som sørget for at hjemmelaget fikk mange muligheter til å punktere kampen etter flere gode overganger.

Når AaFK 2 ikke klarte å punktere kampen prøvde Rollon å trykke inn en utligning mot slutten - uten at de klarte å skape all verden.

Kampen levde dog til siste sekund de på tribuna fikk se en 2. omgang med mye innsats og tøffe dueller - et klassisk lokalbyderby.

Trener Remi Natvik var fornøyd etter seieren mot Rollon.

- Jeg er kjempestolt av guttene som jobbet og slet. Vi var bunnsolide defensivt og skapte mer enn nok offensivt til at vi vant denne kampen meget fortjent, sa trener Remi Natvik.

Slik kom målene:

12’. 0-1: Langskudd i åpent mål etter en litt uheldig klarering.

33’ 1-1: Isak Dybvik Määttä. Bra trykk i boks der ballen til slutt endte på vår venstre side hos Isak som klinket den utagbart i mål fra skrått hold.

56’ 2-1: Emil Solnørdal. Flott angrep og gode bevegelser på topp som ga Emil rom til å sette fart og avanserte med ballen i mellomrom. Han klinket til fra cirka 25 meter og ballen gikk via keeper i mål. Glimrende prestasjon av unge Solnørdal!