Fortjent seier til AaFK2 i serieåpningen

Fredag kveld ble årets 4. divisjon sparket i gang på Color Line Stadion, og cirka 150 betalende fikk se AaFK2 levere varene.

All foto: Marius Simensen

AaFK-juniorene spilte en god kamp mot Bergsøy, og vant meget fortjent 1-0 etter scoring av Anders Myking Waagan midtveis i 2. omgang.

Selv om laget styrte kampen fra start til slutt, og skapte et tosifret antall målsjanser, derav 4-5 meget store, så ble det ikke flere mål på hjemmebane.

På slutten kastet Bergsøy laget framover og skapte litt trykk og spenning, men guttene jobbet godt og dro seieren greit i havn.

Etter kampen var det en fornøyd trener som kunne konstatere årets første seier.

Remi Natvik var fornøyd etter kampen! Foto: Marius Simensen

- Jeg synes vi vinner fortjent, og det er mye å bygge videre på. Dette er en god lagseier, noe vi skal ta med oss!

Scoringen kom etter 66 minutter, assistert av Erlend Fjeldstad. Målet kom etter et godt offensivt trykk der ballen vendte raskt mot venstre kant, der Isak M Dybvik elegant dro seg fri mot dødlinjen og la ut 45 til Erlend Fjeldstad, som avsluttet på direkten. Keeper gjorde en god redning, men Myking Waagan var våken og puttet returen i mål.