BQ5Q8359

AaFK 2 med fortjent seier

Annonse:

AaFK 2 vant fortjent 1-0 mot Emblem i kveld!

All foto: Srdan Mudrinic

I “hetebølgen” som rir byen nå om dagene, så ble det en rimelig het affære både med henhold til lufttemperatur og temperatur på banen. Dommeren delte ut 5 gule kort - noe som føles i underkant med tanke på antall, i overkant tøffe taklinger kampen gjennom.

AaFK er det klart beste laget i store deler av kampen og vinner fortjent etter å ha skapt syv store sjanser mot Emblems tre sjanser. AaFK 2 burde nok punktert kampen i lagets beste periode i 2. omgang, men når det ikke skjer kjører Emblem opp «skytset» de siste 15 min, og skaper tidvis et stort trykk mot AaFK-målet. Men, Tarjei er en meget solid sisteskanse og AaFK 2 vinner også de viktigste duellene og klarer da å ri av stormen.

En særdeles god og viktig seier i en fysisk tøff 4. div!

- En deilig borteseier som smakte godt! I dag viser vi taktisk modenhet og drar i land en viktig trepoenger. Vi har slitt litt på bortebane denne sesongen, men dette er virkelig steg i riktig retning, sier en fornøyd hovedtrener Remi Natvik

46’ 0-1 Isak M Dybvik ( Emil Solnørdal)

AaFK trykker på fra start i 2. omg og målet kommer etter et bra kombinasjonsspill på venstre side der Isak tilslutt blir spilt gjennom av Emil 1 mot 1. Glimrende dragning, forbi, og pang i lengste hjørne! Flott prestasjon!

Annonse fra Obos-ligaen: