"Min side" i nettbutikken

Annonse:

Innlogging
Logg inn i nettbutikken NETTBUTIKK og trykk på logg inn oppe i høyre hjørne.
Ta kontakt på [email protected] om du ikke husker brukernavnet ditt. Om du ikke husker passordet så trykk på glemt passord og du skal få tilsendt en epost til epostadressen som er lagret på brukeren din. Via den eposten kan du lage deg et nytt passord.

Endre personlige detaljer
Etter at du har logget inn får du opp denne siden:

Om du trykker på rediger får du opp alle opplysninger som er lagret på deg og du kan også endre på postadresse, mobil, epost og fødselsdato. Om du har sesongkort så bør du ikke endre på navnet da det vil bli mismatch mellom det som er printet på sesongkortet og det som står i billettsystemet.
Ta kontakt på [email protected] i tilfelle slik at vi kan endre på navn og skrive ut nytt kort.

Oversikt over sesongkort
Når du er innlogget kan du også se hvilke gyldige billetter du har til kommende kamper og hvilke aktive sesongkort du har. Du kan også få opp en historikk over kjøpte billetter og sesongkort tidligere kamper/sesonger.

App
Vi har en egen app der en også kan endre sine personopplysninger og se hvilke billetter og sesongkort som er aktive.

En kan også få opp billett/billett for sesongkort om en har glemt/mistet billettene sine. Les mer om appen og bruken her: AaFK Billett App
Om du har glemt sesongkortet ditt på en kamp så trenger du altså ikke gå i luken, men kan ordne deg en billett i appen som du skanner når du skal inn.

Annonse fra Eliteserien: