Er du en bedre Fantasy-spiller enn denne duoen?

Niklas Castro og Simen Bolkan Nordli deltar med FK 9&11.

Annonse:

Eliteserien Fantasy har åpnet for registrering, og du kan melde på ditt drømmelag i AaFK-ligaen. I hver runde kan du vinne fete premier, og så ligger det samtidig mye prestisje i å slå kompisen, venninna, kollegaen eller naboen.

Nå kan du også konkurrere mot de to AaFK-profilene Niklas Castro og Simen Bolkan Nordli, som har registrert sitt lag, FK 9&11. Gutta skal sette opp lag for hver runde, men et premiss er at begge skal være i elleveren fra første til siste runde.

- Dette blir gøy, og selvfølgelig litt spesielt. Vi får håpe unge Castro og Bolkan kan levere haugevis av poeng. Det blir jo opp til oss, det, humrer Niklas, som er tangotrøyenes dyreste spiller med 8.5.

Bruk ligakoden "xlu9it" for å melde deg inn i AaFK-ligaen!

Simen Bolkan Nordli er fersk på #ESFantasy og er priset til 7.0 mill!
Simen Bolkan Nordli er fersk på #ESFantasy og er priset til 7.0 mill!

Simen Bolkan Nordli debuterer denne sesongen i Eliteserien, og dermed også i Eliteserien Fantasy.

- Det er litt morsomt å skulle gå inn på Fantasy og velge "Simen Bolkan Nordli" på laget. Litt stas er det jo, smiler Simen.

Til første runde møter AaFK Haugesund på Color Line Stadion.

- Det blir i alle fall to AaFK-spillere på laget, sannsynligvis tre, forteller Niklas, vel vitende om at man kun kan velge tre spillere fra hvert av Eliteserie-lagene.

- Det blir jo å velge blant gode kamerater, men her må vi være kyniske og tenke avkastning. Vi må se når det nærmer seg hvem som blir med, sier Simen.

Bruk ligakoden "xlu9it" for å melde deg inn i AaFK-ligaen!


Annonse fra Eliteserien: