TangoPod: - Godt å komme i gang

Mandag var det premiere på Aalesunds Fotballklubbs nysatsing «TangoPod». Tidligere sportslig leder Reidar Vågnes diskuterte alt fra ansettelsene av Lars Bohinen og Andrea Loberto til situasjonen rundt Edwin Gyasi og Mikkel Kirkeskov. Også hovedtrener Bohinen besøkte programlederne Jonatan Arvidsen-Osvik og Sven Giske i studio på Color Line Stadion.

Annonse:
- Hvis vi bruker Sarpsborg 08 som eksempel, en klubb Aalesund kan sammenligne seg med, så ser man hvor flinke de har vært. To av spillerne er hentet fra 2.divisjon. Den ene, Sigurd Rosted, ble nylig solgt til Gent. den andre, Kristoffer Zachariassen, ble kåret til årets midtbanespiller. Du finner veldig spennende spillere i 2.divisjon, sa Vågnes, som minnet oss på at både Brattvåg og Hødd skal spille 2.divisjonsfotball i år.

I forbindelse med dette ble Reidar Vågnes spurt om situasjonen rundt Edwin Gyasi og Mikkel Kirkeskov, som begge har signalisert at de ønsker seg bort. Hva den erfarne fotballmannen fra Langevåg svarte, kan du høre i første episode av «TangoPod».

Lars Bohinen var også innom, og fortalte litt om hva som venter spillerne i tiden som kommer. Blant annet har han anlagt klare retningslinjer, men like klar var han ikke på den mye nevnte 3-5-2-formasjonen. AaFKs nye hovedtrener er vel så interessert i å ta utgangspunkt i 3-4-3.

Neste episode sendes live fra Color Line Stadion onsdag 24. januar klokken 19. Da skal vi se frem mot første treningskamp som går av stabelen to dager senere. Da kommer Hødd på besøk.
I løpet av kort tid vil vi annonsere neste gjest.
På TangoPods egen side her på aafk.no kan du sende inn spørsmål til kommende gjester, innspill og tips.

Første episode ligger ute på iTunes og Podbean.

Annonse fra Obos-ligaen: