Yapril

Om Yapril

Vi er et spesialisert rekrutteringsselskap som søker og arbeider aktivt blant og med de beste aktørene; kunder, kandidater, leverandører og partnere. Vårt team jobber globalt både gjennom direkte møter med kandidater og ved aktivitet på nettbaserte møteplasser og sosiale medier.

Yapril AS rekrutterer styremedlemmer, toppledere, mellomledere og spesialister både regionalt i Møre og Romsdal, nasjonalt og internasjonalt.

Våre team er ledet av Management Consultants som jobber tett med kunden. Hvert prosjekt blir gjennomført ved våre testede prosesser og metoder, og støttes av digitale søks spesialister og sosiale media analytikere, både for identifisering av kandidater, og i utvelgingsfasen.

Hvorfor vi sponser Aalesunds FK

Yapril ønsker å samarbeide med AaFK for å bidra til at klubben skal kunne levere prestasjoner på toppnivå, både på- og utenfor banen. Samtidig håper vi å vise næringslivet i regionen at selv et lite selskap som Yapril kan bidra som samarbeidspartner. Yapril ønsker AaFK lykke til, og ser fram til å dele oppturer og nedturer i de kommende sesongene.

Om Yapril