Vil lage folkefest

AaFK inviterer til folkefest når Kristiansund besøker Color Line Stadion førstkommende lørdag.

Annonse:

Mange Nordmøringer er ventet til Ålesund i forbindelse med lørdagens særs viktige kamp mellom Aalesunds FK og Kristiansund Ballklubb.

- Vi ønsker å ta godt imot Nordmøringene når de for aller første gang kommer til Color Line Stadion for lokalderby i Eliteserien, sier Geir Steinar Vik som er administrerende direktør i AaFK. Han understreker samtidig på det sterkeste at AaFK gjerne bidrar til gode opplevelser for borte- supporterne utenfor bana og før kampstart, men at når fløyta går for avspark kl.18.00 er gjestfriheten over.

Et godt vertskap.
AaFK og AaFK-supporterne er kjent for å ta godt imot sine rivaler og skape god stemning utenfor bana. Tidligere har det vært stor stemning i byen både når Molde har vært på besøk, og ikke minst de sesongene Klanen har lagt sin hovedtur til Ålesund.

- Nordmøringene ser ut til å ha mobilisert til kampen i Ålesund - og det er satt opp flere busser nedover, så her kan det se ut til at vi får konkurranse både på bana og på tribunen. Og vi skal vinne begge, sier en svært offensiv AaFK- sjef.

Vi håper på fullt hus når AaFK og Kristiansund braker løs lørdag. Foto: Srdan Mudrinic
Vi håper på fullt hus når AaFK og Kristiansund braker løs lørdag. Foto: Srdan Mudrinic

Mye som skjer
AaFK- supporterne vil ha sin oppkjøring til kampen på Brooklyn og Keiseren, mens KBK- supporterne vil ha tilhold på Tollboden. Det blir også Fanzone utenfor Color Line Stadion fra kl. 16:00 med masse aktiviteter for barn, unge og familier, og alle fotballag på Sunnmøre er spesial-invitert til sesongavslutning for sine spillere.

Godt forhåndssalg
- Forhåndssalget av billetter tyder på at dette er et lokalderby mange ikke vil gå glipp av. Toppidrett handler om små marginer, og fullt trøkk på stadion fra et patriotisk Sunnmørspublikum kan fort bli tunga på vektskåla som bikker resultatet i vår favør, sier AaFK- sjefen.

Bedrifter har bidratt 
- I tillegg til vårt normale billettsalg har noen lokale bedrifter engasjert seg for å hjelpe oss med å fylle stadion. Vi er svært takknemlige for at både Yapril, Sparebanken Møre, Avento, Tussa, Havnevik, Mørenot og Kontorsystemer har kjøpt billetter i bulk og delt ut til ansatte og kunder.

Alt skulle derfor ligge til rette for en fantastisk høstkveld under flomlyset på Color Line Stadion på lørdag, avslutter Geir Steinar Vik.

20170708_BQ5Q6296
Annonse fra Obos-ligaen: