Vil fortsette å prestere

Jørgen Hatlehol er fornøyd med egen innsats. Nå satser han på å opprettholde formen.

Annonse:

Vi ble for alvor kjent med Jørgen Hatlehol forrige sesong. 20-åringen med en fortid i IL Ravn er en spennende lokal spiller med solide kvaliteter både defensivt og offensivt. Mot Florø var han i storslag, og bidro begge veier.

Foto: Srdan Mudrinic

I forkant av 3-0-scoringen var Hatlehol råsterk, og satte i gang kontringen som førte til målet. Jørgen vant ballen ved sekstenmeterstreken, fosset framover og vred spillet med en presis pasning til Adam Örn Arnarson. Islendingens innlegg traff landsmann Holmbert Aron Fridjonsson, som ekspederte ballen i nota via stolpen.

- Jeg føler meg fin i beina, og kvaliteten på treningene har kommet opp, og det ser du på prestasjonen i dag, oppsummerte Jørgen.

I fjor fikk han ti kamper i Eliteserien. Fem fra start og fem innhopp. Så langt i 2018 har han startet to og kommet inn i én. Lysluggen håper prestasjonene fører til at han gjør vingback-plassen til sin.

- Ja, jeg håper å få starte på vingbacken. Det er målet. Nå gjelder det å prestere, svarte den unge sunnmøringen, som oppsummerte kampen slik:

- Vi spiller en god kamp med unntak av en liten periode i andre omgang. Det ble lite fart på ball og vi tullet litt med konsentrasjonen, men så kom det seg.

Mot Tromsdalen hjemme neste helg er tangotrøyene igjen favoritter, men Hatlehol advarer mot å ta lett på oppgaven.

- Alle fotballkamper er ulike. Kampen skal spilles, og konsentrasjonen må være på plass, så får vi se hvordan det går.

Se videointervjuet med Jørgen her:


Annonse fra Obos-ligaen: