Vil ditt lag sørge for JUBEL?

Kun én ledig kamp til høstsesongen - 5. august mot Åsane.

Annonse:

Før sesongen lanserte vi JUBEL-satsingen på stadion i samarbeid med Coldwater Prawns of Norway.

Foto: Srdan Mudrinic

Flere lag og organisasjoner har sørget for glede, entusiasme og pågangsmot på Color Line Stadion hittil. De som skaper den beste jubelen på en av AaFK sine hjemmekamper i 2018-sesongen, er med i konkurransen om store premier levert av Coldwater Prawns of Norway:

1.     Premie kr 70.000,-

2.     Premie kr 20.000,-

3.     Premie kr 10.000,-

Vinnerne blir kåret av en jury bestående av representanter fra Coldwater Prawns of Norway og Aalesunds Fotballklubb. Etter sesongslutt vil vinneren utropes, med en unik «Coldwater Prawns of Norway JUBEL» mottakelse, samt en ekstra overraskelse. 

Spillerne setter stor pris på støtten fra tribuna. Her takker laget supporterne for god støtte etter Notodden-kampen. Foto: Srdan Mudrinic.
Spillerne setter stor pris på støtten fra tribuna. Her takker laget supporterne for god støtte etter Notodden-kampen. Foto: Srdan Mudrinic.

Disse har vært med og heiet fram AaFK til nå:

Aalesund - Sogndal: Giske IL
Aalesund - Florø: Gnist Førskolekor
Aalesund - Tromsdalen: Sportsklubben Rollon
Aalesund - Mjøndalen: Eliasklubben
Aalesund - Strømmen: SIF/Hessa IL
Aalesund - HamKam: Valder IL
Aalesund - Ull/Kisa: Blindheim IL
Aalesund - Notodden: IL Ravn

Følgende kamp er ledig for høstsesongen:

Aalesund - Åsane 5. august

Husk at medlemmer kan ta med familie, venner, onkler og tanter, naboer og søskenbarn og blir med på AaFK-kamp for å heie frem Sunnmøres Stolthet til seier. Vær kreativ og skap den glade JUBEL, for at akkurat din klubb skal kunne vinne den store premien.

Billettene for liten og stor koster kun kr 50,- uansett alder, og gjelder S-feltet på stadion. Coldwater Prawns of Norway betaler mellomlegget. Samler dere over 300 mennesker på feltet går overskuddet av billettsalget over dette antallet direkte til dere.

«Coldwater Prawns of Norway Jubel» ønsker å skape synergier for alle fotballentusiaster i hele regionen. Er din klubb interessert å delta?

Meld din interesse til marked@aafk.no

Vi sees på kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: