- Viktig å vinne fotballkamper

Telemarkslaget Odd gjester Color Line Stadion

Annonse:

I morgen er det klart for nok en treningskamp hjemme på Color Line Stadion når vi får besøk av Odd Ballklubb. 

Kl. 15.00 på Color Line Stadion. 
Voksne 100,-
Barn/Honnør/Student 50,-
Inngang 4 - øvre coop-tribune

AaFK spilte sist helg treningskamp borte mot Kristiansund. Hovedtrener Trond Fredriksen mener det er viktig å fokusere på det offansive mot Odd-kampen. 

- Vi har fokusert mye på det vi ikke var så gode på mot Kristiansund. Spesielt det offensive, pasningsspillet. I samhandling og bevegelse, forteller Trond. 

Om drøye to uker sparkes sesongen i gang borte mot Stabæk. Selv om AaFK har hatt en del oppkjøringskamper og en god treningsperiode mener Trond at ikke alt er på plass ennå. 

- Vi ønsker å bli bedre og bedre for hver dag, sier Fredriksen. 

Kampen mot Odd er en av to siste oppkjøringskamper. Den siste blir mot Molde uken før seriestart. Dette blir to viktige kamper mener Trond. 

- Kjempeviktig å vinne fotballkamper. Resultater er viktig for prestasjonene og for klubben og omgivelsene, avslutter Trond. 

AaFK hadde en glimrende avslutning på fjorårets sesong med syv strake seire de siste syv kampene. Gutta ønsker å fortsette med den gode formen.

Du kan se intervjuene med Trond og Oddbjørn nederst i saken

Forsvarspiller Oddbjørn Lie er klar på hva som må gjøres for å slå Odd, og forteller at de fokusert på helheten fra det som ikke fungerte skikkelig i kampen mot Kristiansund BK.

"Vi må være våkne i 90 minutter skal vi slå dem", sier Oddbjørn. 

AaFK starter sesongen borte mot Stabæk, søndag 2. april. Oddbjørn Lie forteller at det skal bli godt å komme igang med sesongen. 

"Alltid litt spenning før sesongstart. Se hvor ligger vi an, hvordan gjør vi det i forhold til de andre lagene.", avslutter Oddbjørn

Kampen mot Odds Ballklubb spilles på Color Line Stadion, torsdag 16. mars klokken 15:00 



Annonse fra Obos-ligaen: