Vi skal gjøre alt for å slå Molde

Hvilke ess har Lars og hans menn i ermet før cupkampen mot Molde?

Annonse:

Det er alltid noe spesielt å møte rivalene fra Rosenes by, og meldingene vi får er at Molde forventer storinnrykk av egne supportere. Vi håper sunnmøringene er like klare, og at vi tar luven av borteseksjonen på vår egen hjemmebane. Dette blir moro, sier klubbdirektør Geir S. Vik til aafk.no

Foto: Marius Simensen

For at laget skal være best mulig forberedt til storoppgjøret onsdag har sportsavdelingen i klubben besluttet at tirsdagens formasjonstrening skal gå for lukkede dører.

- Før sesongen informerte vi om at enkelte formasjonstreninger kunne bli stengt for presse og publikum. Det har tilhørt sjeldenhetene så langt, men før kampen mot Molde vil vi holde alt av planer hemmelig. Molde skal ikke få noe gratis i denne kampen, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland. 

AaFK har vært solide defensivt hittil i sesongen, og er vanskelige å trenge gjennom. Fremover har laget spillere som kan gjøre det uventede, og er fleksible med tanke på taktiske valg trenerteamet måtte komme med. Molde skal ikke føle seg trygge! 

Hva Lars, Andrea og resten av trenerapparatet pønsker på, vet ikke vi, for kortene holdes tett til brystet. Det er bare å møte opp på stadion onsdag for å se. 

Annonse fra Obos-ligaen: