- Vi e som pepper...

... der du ber om salt.

Ovennevnte linje er hentet fra artisten, politikeren, miljøforkjemperen og gründeren John John Bruseths kanskje mest kjente låt, "Sunn Møring". Den 30 år gamle låta er allemannseie blant sunnmøringer over hele verden, synges av Stormen og spilles over anlegget på stadion. På VG-lista har den også vært, rett inn på tredjeplass i 2009. Da ble den spilt inn på nytt av "Ålesund Allstars", en fin bukett lokale artister bestående av blant andre Sunny Ivana Valstad , Bjørn Johan Muri og Hilde Marie Kjersem. I vinduet under kan du se, høre og nyte "Sunn Møring"

Foto: Fridgeir Walderhaug

Annonse:
Fredag 16. mars står John John Bruseth på scena under årets Kick Off på Terminalen - i hjertet av Ålesund sentrum. Den kreative og energiske John John har gjennom en lang artistkarriere gitt liv til flere fargerike låter om Ålesund. Melodiene er fengende og tekstene finurlige. I låta "Ålesundsføtt" heter det blant annet:

"Kor herlig det e å bli vaska rein støtt, og så bli blåst tørr på ekte ålesundsvis".

John John er i disse dager ute med singelen "Helt med hjertet" som slippes fredag 2. mars. Dette er en låt som fleste vil tror er en kjærlighetssang, noe John John bekrefter.

- Det er det, en kjærlighetssang til AaFK med innlagt bit fra Sunn Møring.

Den blonde og blide ålesunderen, ofte pyntet med stråhatt, cowboyhatt eller tørkle, elsker både byen og klubben sin. Vi ser frem til fredag 16. mars, da en av verdens vakreste byers sønner tar avspark for sesongen 2018.

Vi lover høy allsangfaktor og strålende humør når John John tar med seg publikum inn i sin fargerike musikalske verden.

BILLETTER KR. 250,-
Billetter fåes kjøpt hos Tikkio.com
(18 års aldersgrense)

Bli med og spark i gang opprykksjakten 2018.

Annonse fra Obos-ligaen: