Valmir Berisha har tro på seier

Aalesunds svenske spiss er selvsikker før møtet med Strømsgodset.

Annonse:

Mens fotballinteresserte sunnmøringer rundt om i landet biter negler før helgas eliteserieoppgjør mot Strømsgodset, er det i hvert fall én mann som gleder seg. Og skal vi tro Valmir Berisha er han ikke alene om det.

Det skal bli veldig gøy å spille en så viktig kamp. Dessverre er vi i en vanskelig situasjon, men jeg gleder meg veldig og tror også gutta i laget ser fram til kampen.

Avhengig av hva som skjer i Sogndal vil AaFK trenge alt fra tre poeng til bare å holde konkurrentene bak seg på målforskjell. Men det er bare en ting som står i hodet til spillerne.

Det er å spille offensiv fotball, forsøke å vinne denne kampen og sikre plassen. Vi må fokusere på oss selv. Vi må gjøre vår jobb. Vi har alt i våre hender, vinner vi kampen, og vinner vi sånn som man skal vinne, så behøver vi ikke bry oss om Sogndal. Vi har kvaliteten. Ja, vi har hatt en vanskelig høstsesong, men vi viste ganske bra mot RBK at vi er der. Vi kan og vi vil, og det skal vi forsøke å ta fram nå på søndag.

Det kan bli en uforglemmelig kveld på Color Line Stadion på søndag. Berisha ser gjerne at det blir orange heksegryte og har følgende å si til dem som ennå ikke har kjøpt billett:

Bestill billetter så snart som mulig, for jeg og laget trenger dere. Vi trenger dere hvis vi skal holde oss i Eliteserien. Kom, alle sammen, til Color Line Stadion på søndag!


Annonse fra Obos-ligaen: