Unggutta forteller om hardkjøret

Onsdag kveld får Vebjørn Hoff og Sondre Fet et etterlengtet avbrekk fra knallharde treningsøkter.

Annonse:
De to lokale ungguttene gjester Jonatan og Sven i TangoPod fra klokken 19. Da får vi høre fra to sikre kilder hvordan Lars og Andrea legger opp treningene, og om det er hold i at øktene krever sin mann. Vi skal også snakke om formasjonene trenerduoen vil satse på og hvordan gutta ser på en tilværelse i OBOS-ligaen.

Episoden blir den andre i TangoPod-rekka, og sendes direkte på Facebook. I kommentarfeltet på Facebook og Instagram kan du stille spørsmål til de to fremadstormende gjestene.

Får du ikke sett sendingen så vil vi i etterkant legge ut podcast-versjon på Itunes og Podbean.

Vebjørn Hoff og Sondre Fet er begge 21 år gamle, men duoen er tross den unge alderen ikke ukjente med førstelagsfotball i AaFK. Vebjørn er Vika-gutt med flere aldersbestemte landskamper, og har figurert på U21-landslaget senest i fjor. Sondre er fra Sykkylven, og har landskamper på U18-nivå. Ungspirene er to gode eksempler på lokale talenter som har mestret overgangen fra lovende talent til etablerte førstelagsspillere i AaFK på en glimrende måte. I podcasten vil de også fortelle litt om hva det kreves for å greie dette.

Vi høres og sees onsdag kl. 19!

Annonse fra Obos-ligaen: