Uavgjort for Anders Myking Waagan

AaFKs unge talent spilte for Norges G17-lag i turneringen på La Manga den siste uken.

G17-landslaget spilte tre kamper i turneringen mot Sverige, Tsjekkia og Polen.

Norge åpnet bra i den første kampen mot Sverige, og ledet 0-2 til pause. Sverige leverte en snuoperasjon etter pausen, og kampen endte med en 4-3 seier til svenskene.

Anders Waagan fikk med seg 68 minutter av kampen, og hadde to store sjanser etter halvtimen var spilt.

I den påfølgende kampen mot Tjekkia tapte Norge 2-0. Myking Waagan som startet på benken ble byttet inn etter 40 minutter.

"Spilte tre tøffe kamper mot god motstand. Følte vi ikke presterte opp mot vårt beste, og dermed ble resultatene skuffende. Heldigvis fikk vi løftet oss i siste kamp mot Polen der vi gjorde en god kamp.", sa Anders i en kommentar til aafk.no

Du kan lese mer om turneringen på La Manga her

Etter to kamper med tap mot Sverige og Tjekkia avsluttet G17-laget turneringen med et sterkt 0-0 resultat mot Polen.

"Jeg er veldig fornøyd med gutta. Vi ble bedre og bedre utover i kampen og hadde fortjent et mål," sier landslagstrener Erland Johnsen til fotball.no.

- Fornøyd med egen innsats.

— Anders Myking Waagan

Anders Myking Waagan spilte hele kampen på topp sammen med tomålscorer fra kampen mot Sverige,  Jørgen Strand Larsen, noe Johnsen kunne fortelle fotball.no var et bra samarbeid.

Nå venter det samling på Fagernes om få uker for å trene opp mot EM-kvalifiseringen, hvor Norge har som mål å komme blant de to beste for å kvalifisere seg til et EM-sluttspill.

"Personlig så er jeg fornøyd med egen innsats og tror vi skal klare å heve oss til EM-kvalifiseringen i mars.", sier Myking Waagan.